reklama

Listopad 2009

hej
myśmy dzisiaj zaliczyli w końcu spacer z nowym wózkiem bo było dosyć ładnie :tak: , no i o ile pchałam wózek z samą Lenką to jedną ręką spokojnie dawałam rade :-) ale jak mi w końcu Kuba obciążył przód to nieźle się napociłam na tych moich górkach :-D no ale dzięki temu nie potrzebuje żadnego fitness ani siłowni :-D

reklama
cześć dziewczynki
wpadam na moment
bo az zamarłam
Kilolku czy Ty wiedziałaś że nasza "wieś" będzie miała park rozrywki :szok:
jestem w szoku
zobaczcie Park rozrywki Adventure World Warsaw
no wiesz, ja to juz wejsciowki zamowilam :-D
fajnie, chocia ludie generalnie niezadowoleni, bo ze korki beda (jakby mogly byc jeszcze wieksze i ze sie ludzie beda zjedzac. Przeciez jaki to zarobek dla gminy! a ile miejsc pracy
Ale ja nie mam zludzen, prze pierwszy rok siie tam nie dostaniemy ;-)
a z reszta, termy ile lat, a ja tam jeszcze nie dotarlam :-)

Cleo pociesze cie, ze ja jutro te nie pojade po buty, bo Michal ma goraczke :/ bediemy obie bose

hej

Etna, spoko - jak znajdziesz to bedzie fajnie, ale nie ma pospiechu :)

Ala od wczoraj kaszle, a po nocy smarka jak nie wiem - bagno w nosie miala straszne. Zaraz sie bedziemy inhalowac przy swince peppie.
bagno w nosie :-D
:-D:-D w koncu znalałam okreslenie na Pawła katar od 2 dni :-D, u nas na szczescie tylko sam katar i wypowiedzialam mu szybka i skuteczna (oby) walke ;-), dzisiaj tez byl na podworku z 3 razy w sumie

Agrafka a jak Ala sie czuje??
hej
myśmy dzisiaj zaliczyli w końcu spacer z nowym wózkiem bo było dosyć ładnie :tak: , no i o ile pchałam wózek z samą Lenką to jedną ręką spokojnie dawałam rade :-) ale jak mi w końcu Kuba obciążył przód to nieźle się napociłam na tych moich górkach :-D no ale dzięki temu nie potrzebuje żadnego fitness ani siłowni :-D
swiete slowa :tak:
:tak::tak:
ja z racji tego iz mniej sie ruszam zaliczyłam dzisiaj 2 godziny na silowni. Powiem Wam, że padam na pysk juz ze zmeczenie i uda mam obolale, ale kupilam sobie karnet i bede walczyc dalej z kg zimowymi

Martolinka a co z Asią??????? Dziunka duzo zdrowka dla Was!!!

Kilolku dla Was też!!!!!!

Biedne dzieciątka :-(:-(:-( wiosna sie zaczyna, ja juz zwiekszylam dawke lekow alergicznych bo pylki tak dzialaja. Nawet dzisiaj w wiadomosciach mowili ze katary atakuja alergikow :no:

etna tak na pierwszzy raz to trochę długo :tak:na tej siłowni byłaś ,no ale skoro dałaś rade to super :tak: współczuje tylko zakwasów jeśli będziesz mieć ;-)
dziunka zdrówka dla Asi

zapomniałam się pochwalić że Kuba dostał miejsce w przedszkolu :-) ,jestem bardzo zadowolona bo to jedno z trzech przedszkoli w mieście gdzie codziennie jest ciepły posiłek :tak: ,z reguły dzieci mają jakieś kanapki , gofry itp , no i na razie chcieliśmy na 50% czasu ,a jak się już przyjmie to wtedy postaramy się żeby chodził na 100%

Etna, no to na prawde bylo bagno :-) - zielone wstretne gluty, fuj. Ale potem już czysty katar tylko do gardla jje plynie i sie dlawi.
W dzien spala tylko 40 minut ta ja ten kaszel meczyl a na noc dalam jej sinecod i na razie spi.
Poza tym ok wiec to tylko katar :). Daje lipomali dzis 2 razy nawet sie zinhalowala.

Przyszlo lozko, jutro M skreca, zobaczymy jak sie Ali pokoj skurczy i w niedziele z ranca do IKEA po jakies organizey na sciany musimy pojechac, bo 2 polki przez to lozko musza wyleciec :/

etna tak na pierwszzy raz to trochę długo :tak:na tej siłowni byłaś ,no ale skoro dałaś rade to super :tak: współczuje tylko zakwasów jeśli będziesz mieć ;-)
dziunka zdrówka dla Asi

zapomniałam się pochwalić że Kuba dostał miejsce w przedszkolu :-) ,jestem bardzo zadowolona bo to jedno z trzech przedszkoli w mieście gdzie codziennie jest ciepły posiłek :tak: ,z reguły dzieci mają jakieś kanapki , gofry itp , no i na razie chcieliśmy na 50% czasu ,a jak się już przyjmie to wtedy postaramy się żeby chodził na 100%

Gratuluje przedszkola!!!! Ja jestem zwolenniczka przedszkoli:tak:

Jesli chodzi o siłownie to juz drugi raz wiec mysle ze jakos dam rade, na razie tak na mniejszym obciazeniu, potem przyspiesze jak moje miesnie sie odnajda :cool2:

no wiesz, ja to juz wejsciowki zamowilam :-D
fajnie, chocia ludie generalnie niezadowoleni, bo ze korki beda (jakby mogly byc jeszcze wieksze i ze sie ludzie beda zjedzac. Przeciez jaki to zarobek dla gminy! a ile miejsc pracy
Ale ja nie mam zludzen, prze pierwszy rok siie tam nie dostaniemy ;-)
a z reszta, termy ile lat, a ja tam jeszcze nie dotarlam :-)

Cleo pociesze cie, ze ja jutro te nie pojade po buty, bo Michal ma goraczke :/ bediemy obie bose
eee tam jakie korki jak to będzie zjazd z trasy,przez miasto nie będą jeździć....nie każdemu da sie dogodzić
ale ja tam sie ciesze

a jakie termy?? nic nie wiem,gdzie co jak??
ale nasz park i plac zabaw zapowiada sie ciekawie,mogliby już otworzyć bo kusi

Pola ale miałaś przeboje, trzymajcie sie mocno!

Agrafka ja dopiero od kiedy jestem w domu zaczęłam zauważać każdy paproch. Do tego mam koty więc chcąc nie chcąc wiele rzeczy muszę robić od razu - np. blaty przecieram po 100 razy dziennie. Rano wstaję i nastawiam wodę na kawę i czekając na nią zmywam. Później po odprowadzeniu dzieci jest ogarnianie chałupki, a że jak zacznę od czegoś to potem normalnie lawina:-D ścielę łóżko i widzę że kanapa w okruchach, no to cap za odkurzacz, no to jak już włączony to jadę całe mieszkanie, potem kurze (bo przy odkurzaniu się kurzy hehe) potem coś tam i tak jedno ciągnie drugie aż kończę na przecieraniu szmatą podłóg.
Druga sprawa że mam gołe panele więc wszystko widać i nie da się inaczej niż odkurzać i zmywać podłogę codziennie.
Kuchenkę i łazienkę myję przed odkurzaniem hehe, bo wiadomo - jaki sens odkurzać jak coś mi tam zaraz spadnie na podłogę podczas mycia np. półek. Także często robię sto rzeczy na raz.
Dziś miałam w planie tylko wywiesić pranie a skończyłam na porządkach w każdej szafie z ciuchami;-)

Ale żeby nie było - są dni kiedy nie chce mi się nic albo zwyczajnie nie ma mnie w domu, wtedy tylko scielę łóżka, układam rzeczy na swoje miejsca i .... przymykam oko na szczegóły;-) ostatnio rzadko to się zdarza, ale jednak.

Cleo czym pomalował ścianę? Spróbuj popryskać lakierem do włosów i potem szmatką:tak:

Aniu super, gratuluję miejsca w przedszkolu:tak:

Widzę że większość naszych maluchów jest chora:-( O Asi na zdrowiu zaraz napiszę.

A tak to u nas bardzo ciężko :-( powiem tak: Mama została bez męża i ojca swojego dziecka, ale miała do kogo uciec, a my tworzymy kochającą się rodzinę a nie mamy dokąd pójść, nie wiem kto z nas jest w gorszej sytuacji, jakie to życie niesprawiedliwe:-( do 24-go musimy coś znaleźć, a póki co oczami wyobraźni widzę nas na zielonej trawce, a co z dziećmi? :-(

No to się troszkę wygadałam... lecę na inne wątki.

reklama
Termy we Mszczonowie (źrodla termalne czy jakos tak)
a plac zabaw to myslalam ze bedzie duuuzo wiekszy ale i tak najlepszy w okolicy.
Ten w Ursusie jest zarabisty. Ten nasz to tak moze z 1/10 tamtego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry