Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dodam, żedzisiaj Paweł zapoznał nową koleżankę w kościele (starsza o jakieś 3lata).Postanowiła się nim zaopiekować w tym kościele, delikatnie mówiąc była tak"upierdliwa" że obydwoje z Pawłem mieliśmy jej dość . Nie wiem gdzie byli jej rodzice,ale chodziła za Pawłem krok w krok, uciekł biedak mi na ręce to go za nogi ciągnęła,głaskała, przytulała, Paweł juz był gotów się rozpłakać, ja ciągle musiałam go trzymaćna rekach i długo nie czekając ubrałam go i uciekliśmy z tego kościoła (na szczęściejuz końcówka) .

mały jutro do przedszkola- nareszcie!!!;-)na spokojnie spakuje torbe i bede odpoczywac
super, ze jestes zadowolona po zakupach :-)Aza co tam sie u WAs dzieje kochana?
Patkanka jak w pracy?
My dis wrescie na zakupy wyruszylismy. Nawet szybko poszlo choc upocililam sie nieziemsko ale i postawilam sobie ambitny plan obkupienia calelj rodiny a do lata, bo ju tera mi ciezko wiec nie przewiduje kolejnej takiej wyprawy do lipca przynajmniej. W zasadzie to tylko sandalow chlopaki nie maja i jutro jeszcze musze isc po trzewiki ortopedyczne dla Kuby. W sumie zakupilismy dzis 7 par butow, kurtke dla Kuby i okularki dla mnie ;-)(zeby nie bylo 2 pary butkow te dla mnie :-))
bardo zadowolona jestem z zakupow, co mi sie niezmiernie rzadko zdaza
Chlopaki niestety zasmarkani, kaszla troche i generalnie oslabieni ale staram se ich codziennie troszke na dwor wypuszczac, bo pogoda piekna
kurce wysypaly mis ie takie malusienkie koraliczki na klawiature i tera polowe klawisy mi nie diala![]()

Załatwiliśmy szybko zakupy , bo galerie handlowe działają na mnie frustrująco. Jestem tam nerwowa i drażnią mnie ludzie wałęsający się bez celu.. rodzinne wypady do galerii - tego nigdy nie zrozumiem. Nie znoszę zakupów;-)