reklama

Listopad 2009

reklama
strasznie spokojnie tu dzisiaj....
Bura gratulacje z okazji rocznicy ślubu:-D

ja też się dziś źle czuję.....:confused2: znów ta głowa... no i wymiotowałam rano....
ehhhh dobrze że leki zaczęłam brać wieczoremm bo przynajmniej ich nie zwracam....:zawstydzona/y:

kasiulek wszystkiego najlepszego...

natalunia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia... Jak tam po weselu?? no i jak samopoczucie....

Kijolek trzymaj sie wszystko bedzie dobrze...

a wracając do tematu przytulania :-) to ja jakos sie boje wiem ze wszystko powinno byc dobrze ale dziwnie mi tak... Poki co jakos z moim R sie trzymamy ale kto wie jak dlugo jeszcze wytrzymamy...

Laseczki a ja mam pytanie czy bedziecie kupowac laktatorki do sciagania mleczka??glownie chciala, sie dowiedziec czy babeczki ktore sa mamami po raz kolejny uzywaly laktatorow elektrycznych??bo ja mialam reczny i nie najlepiej go wspominam a chcialam sie dowiedziec czy elektyrczne sa lepsze??doradzcie cos!
ja słyszałam że te elektryczne nie są aż takie cudowne jak to się mówi bo podobno strasznie ciągną pierś i jak Cię boli to nie zwalniają tempa bo są zaprogramowane na jedno... a ręcznym możesz sobie ściągać według
uznania i jak Cię zaczęłoby boleć to możesz przerwać i odpocząć...
te elektryczne to mi się kojarzą z (bez obrazy) dojarką do krów :-p
ale niestety jak co to ja będę uywać 1-wszy raz... ale może ktoś bardziej doświadczony się wypowie:tak:

royanna... współczuję takiego porodu:-(

Witam Listopadówki po długiej przerwie ! :-)
Nie było mnie jakiś czas, z uwagi na ślub ( 12.06 )
przez całe zamieszanie i stresy z nim związane - nie miałam nawet chwili aby do Was zajrzeć :-(
ale juz JESTEM :-D

pozdrawiam !

Dziekuje dziewczyny, roznie sie trafia na porodowce. Ja tez teraz nie dam wyciskac niuni!!! Ale i tak od tego gorsza byla obawa, czy tym wziernikiem(czy czyms)nie uszkodzili za mocno mego synka:( Dlugo mial hipotomie miesniowa(napiecie miesniowe za slabe) ale intelektualnie to z niego bystra bestia ;) i ruchomo juz tez :)Teraz nie boje sie porodu, po prostu wiem, ze musi byc dobrze i mam tylko nadzieje, ze bedzie to rownie szybki a moze szybszy porod niz ostatnio! Wiem jak to wyglada i jest mi latwiej :)

Witacjie;)

Gosiaczek-gratualcje...z okazji slubu:)

witajcie..no z tymi marcoweczkami to niezle jaja...ehehhe....:szok:

A u nas wsyztko dobrze oprucz tego ze mnie dzis wkurzyl maz....bo mu sie wydaje ze ja sie oszczedzam z zasady ze mzoe mi sie cos stac tz,dziecku i byla lekka klotnia ale oki....

buziaczki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry