reklama

Listopad 2009

Hihi faktycznie dobry watek o marcowkach hehe :)
Ja tez sie nie dziwie im ze przezywaja wszystko, bo ja mimo to ze bardzo mloda dzidzie zaplanowalismy i wszystko tez przezywalam od poczatku ale od razu wiedzialam ile dzidzia moze miec tygodni i wogole :-)

A ja dzis caly dzien z klientkami... grrr juz nie mam sily. Teraz na chwilke wpadlam na BB bo akurat kolor sie robi klientce i czyta gazete zolza jedna (strasznie nie mila) No ale coz taki zawod sobie wybralam :-):-):-):-) Milego dnia dziewczynki

klaudzia a Ty maszz klientki angielki czy polski??

reklama
klaudzia a Ty maszz klientki angielki czy polski??

Wszystkie :) Aktualnie Angielke, a pozniej hinduske grrrr... nie jestem rasistka ale one sa poprostu nie do zniesienia i na tych czarnych jak smola wlosach rzycza sobie platynowe pasemka :szok::szok: A pozniej wygladaja jak zebry i trzeba przerabiac bo jednak zauwazaja ze blond do nich nie pasuje. hehe a zaplacic tez nie bardzo chca :wściekła/y:

Laseczki a ja mam pytanie czy bedziecie kupowac laktatorki do sciagania mleczka??glownie chciala, sie dowiedziec czy babeczki ktore sa mamami po raz kolejny uzywaly laktatorow elektrycznych??bo ja mialam reczny i nie najlepiej go wspominam a chcialam sie dowiedziec czy elektyrczne sa lepsze??doradzcie cos!

Natalunia gratulacje !!!!!!!!!

Gawit ja od wczoraj też cos dziwnego poczułam.
Ostatnio też Wam pisałam, że nie czuję ruchów dziecka, ale od wczoraj tez czuję taki jakby prąd, albo jakby ktoś mi ręcznie jelita przestawiał :-)
To jest takie dziwne uczucie w środku jakby pobolewał chwilami brzuch.
Nie umiem nawet tego czegos opisać, ale pierwszy raż w zyciu mam takie specyficzne odczucie.

OLA gratulacje bombelkow dzidziusiowych:-)to napewno pierwsze ruchy:-)

natalunia-troche spoznione,poniewaz mnie nie bylo pare dni onlein...

"Ludzie mowia,ze latwo z ust zyczenia plyna,
echo uczuc gdy slowom w nich zawartym wtorzy,
o tem wiedzac zaczynam:zyjcie jak najdluzej,
plomien serc waszych majac jak gwiazde jedyna,
otoczona blaskami co nigdy nie gasna.
losy, jesli z przeszlosci mozna wrozby chwytac
daja wam ja i dobra,bo harmonie jasna
mozna z nich,a zarazem zgode wyczytac...
a procz tego ,coz poeta dopowie,
raczcie mi odpowiedziec,coz mu pozostalo?
jak tylko,ze dzis wrozy waszemu zwiazkowi
aureole powodzen trwala,a wspaniala"

http://http://www.youtube.com/watch?v=V_B3nCql2tk

jak link nie dziala,to wpisz w google"winda do nieba"-to piosenka odemnie dla ciebie:))))
bo od samego poczatku mam problem z linkami:(

Ostatnia edycja:
Dziękuję Anja :*

Klaudzia rozumeim Cię w 100%. W mojej branży bardzo rzadko zdarzają się kobiety. Ale za to mężczyźni są tak nieznośni, że szok! Marudzą, wybrzydzają, narzekają na ceny (mimo, że mamy dużo taniej niż inni). Ale oni zawsze chcą wszysttko za darmo. Zdarzają sie tacy, którzy nawet reszty nie biorą i są "normalnymi' klientami, a są tacy, którym 10 zł to drogo :eek:

Nasze marcówki sa jakieś błogosławione :-p Ciekawa jestem ile z nich zostanie... A ile rozczaruje...

Ale namieszałam z tymi marcówkami, ale może czasami trzeba poczytać i takie rzeczy, żeby bardziej cieszyć się z tego co mamy.....

MONIA-AREK i mary__mary Dziękuję dziewczyny i już trochę lepiej, myślę że to z powodu powrotu mężą. Wraca w weekend, albo pon. - wt. i przez to że tak nie wiem to mi się chyba dłuży. Wiem że tak czy tak i tak jest już blisko ale i tak mi długo!! Ale zamotałam...

kaśka k kasiu jak piszą dziewczyny głowa do góry, ta pogoda nam nie pomaga. Napisz mi lepiej jak tam się czujesz jak dzidzia w brzuszku i ta w przedszkolu ??? Pisałaś coś ostatnio że Martynka ma jakieś większe problemy ze zdrowiem, ma jakąś dietę dobrze pamiętam?

natalunia zdjęcia oglądałam cudowne, byłaś i jeszcze jesteś śliczną panią młodą.

reklama
no faktycznie z tymi marcowkami nie tak..hihihiale wydaje mi sie ze nieslusznie po niej tak jada bo moze faktycznie cos lekarz pokrecil albo dziewczyna ze szczescia cos pokrecila:)))
a ja wlasnie wyczytalam w ciaza,porod,polog-"wycisneli ze mnie wiktorie"-tragiczne..nie chce nikogo straszyc ale moze warto to przeczytac-poniewaz sama nieprzezylam czegos takiego,i nawet niewiedzialam ze cos takiego lekarze robia..szok..poszukajcie tego,warto przeczytac,poniewaz nas porod tez czeka i warto wiedziec co wolno a co nie lekarzom..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry