witam

tez mnie dlugo nie bylo L4... dzisiaj sie przyzwyczajam do pracy - pierwsze pare godzin bylo okropne - potworne nudnosci, falre goraca i zimna itp... na razie lepiej jest ale glowa mi pulsuje... nie ma jak pozycja siedzaca przez pare godzin :||| domek sie marzy
przebic sie przez Wasze posty to nie lada wyzwanie
Zaczne tak - Natalunia gratulacje

))
Niunias mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok

))
tez bylam u mojego gin, mialam nadzieje ze plec poznamy ale niestety jak pisalam to uparciuch jest wiec pozostaje mi czekanie do lipca...
teraz szczegolowo sie wypytalam o bole i:
- bol pod zebrem jaki mialam po lewej stronie to jelito grube
- bol po prawej stronie na dole i na srodku brzucha to jelito cienkie
(chyba jelit nie pomieszalam hihi )
i trzeba zmienic odzywianie - tzn powiedziala ze skoro pije soki codziennie ten bol moze byc nimi wywolany i zeczywiscie odstawilam kubusie itp., pije wode lub napoje niegazowane i nie kluje tak jak wczesniej... Wytlumaczyla mi ze wiekszosci te soki sa produkowane z zageszczonych sokow - popatrzcie na etykietke, a ich pochodzenie jest nieznane, i podobno ostatnio u producenta Tym...k sprawdzono ze sprowadzali te zagestniki z Chin :| takze moze nad tym tez sie zastanowcie... polecala robienie wlasnych sokow... a jak szukalam takich aby nie bylo "wyprodukowano z zageszczonych sokow" malo takich znalazlam....
co do witamin jem elevit, co do kwasu foliowego mam nadal pic, co do zelaza to biore biofer - ale lekarka tez mi powiedziala ze jak sa zatwardzenia zmniejszyc dawke, jak biegunki mozna brac tak jak napisane - 2 tabletki na dzien wtedy to sie unormuje... u mnie biegunki byly spowodowane np. stresem w pracy - wiec tu mialam dodatkowego plusa co do tych tabletek...
ja biore 1 tabletke na dzien... i nie przejmuje sie jak zapomne... wyniki sa b dobre jak moja powiedziala....
Natalunia czemu ci tak wczesnie to obciazenie glukoza zrobili?
pozdrawiam serdecznie

))