reklama

Listopad 2009

reklama
w końcu z ciekawości zajrzałam... - szkoda gadać... ogólnie dziewczyna mysli lub tak twierdzi ze ma termin an marzec i wszyscy po niej jadą.....
eeee mam lepsze tematy do rozważań ;-)

etna36
Zrób sobie dzień dziecka :-) przygotuj coś dobrego do picia, albo przegryzania, weź ksiązkę do ręki, lub co tam lubisz, od razu lepiej sie zrobi - mówie ci -dziala :tak:

(...)

To tak na marginesie, aaaaa ja tam mam dzisiaj słabszy dzień. Dzidzia się nie rusza i tak jakos smutno, ciasto mi nie wyszło, zupa z pulpetów też nie wyszła, męża nie ma i chyba chce mi się spać, ale nie chce mi się iść myć
Nie martw sie!!! Ja tak mialam w sobote. Fasolka mi nie wyszla, jak nigdy w zyciu, nudzilam sie okropnie bo maż długo w pracy, dzidzia jakaś nieruchliwa i w ogole bylo do d...
Ale dzis był nowy dzien, synek w brzuchu nadal mało aktywny, ale cos tam poczulam wiec jest cudnie!!! Słońce świeci, do pracy nie trzeba wstawac... Tylko sie cieszyc :)
GŁOWA DO GÓRY!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

royanna tak to ja pisałam o tych wynikach żelaza....
ale ja cały czas biorę żelazo od 15-tego tygodnia ciąży......czyli już 3 tygodnie
i właśnie podczas brania napisali mi że mam jego brak (??)
to może powinnam brać po 2 kapsułki dziennie.....??

hej nie odzywalam sie jakis czas bo mialam przykry wypadek w rodzinie dzis tez 8h za kierownica zmeczona jestem a dotego dzis juz jestem starsza o kolejny rok :) :cool:
i tak minal mi dzien.... malenstwo rusza sie a najbardziej jak tatus gaz do podlogi wciska hehehe :) czubek moj malutki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry