reklama

Listopad 2009

reklama
ja też rochę rozumiem te dziewczyny z marca, że może bardzo czekają na maleństwo. My akurat zaplanowaliśmy dzidzie i kochaliśmy się wtedy gdy były dni płodne, zażywaliśmy wcześniej witaminki i itp, w sumie udało się za pierwszym razem i pamiętam że pierwszy test robiłam chyba tydzień po dniach płodnych bo taka byłam niecierpliwa :))) wtedy niestety wyszedł negatywnie i dopiero w 5 tc wyszedł pozytywnie. Ale już czułam od początku że coś tam się dzieje w brzuszku... nie wiem jak ale wiedziałam o tym.. :))

cześć mamuśki :))
Ze mną już coraz lepiej :)) jeszcze tylko 2 tabletki antybiotyku i będę zdrowa :))) troszkę jeszcze gardełko boli ale cały czas płukam dentoseptem i jem tantum verde p więc do końca tygodnia na pewno będzie jak wcześniej. Bardzo się cieszę bo przymajmniej nie musimy odwoływać urlopu nad morzem :))) a to już tylko niecałe 2 tygodnie :)))

reklama
Hihi faktycznie dobry watek o marcowkach hehe :)
Ja tez sie nie dziwie im ze przezywaja wszystko, bo ja mimo to ze bardzo mloda dzidzie zaplanowalismy i wszystko tez przezywalam od poczatku ale od razu wiedzialam ile dzidzia moze miec tygodni i wogole :-)

A ja dzis caly dzien z klientkami... grrr juz nie mam sily. Teraz na chwilke wpadlam na BB bo akurat kolor sie robi klientce i czyta gazete zolza jedna (strasznie nie mila) No ale coz taki zawod sobie wybralam :-):-):-):-) Milego dnia dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry