Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takze kokosimy sie w domu zaraz na balkon wyjdziemy wieszac pranie to łyknie powietrza...
do urodzenia Zuzi
ale praca w takim centrum handlowym to chyba jest na zmiany?My zraz też wybywamy bo świeci słonko ale mroźnawo, grochówka się gotuje nom prawie. My idziemy robić oblot gołębiom, paskudy pożerają połowe mojej wypłaty, a ja musze nad nimi chodzić, muszę chyba z mężem podpisać umowe zlecenie niech mi płaci
MARTOLINKA księgarnia, w któej ja pracuje mieśći się w CH więc jest otwarta do 21 tak jak centrum, zanim się pozamyka i dojedzie do domu to jest 22. Ale dziś mam wolne !!! I będę przesadzać swoje kwiatki.
kciuki trzymajcie !!!

i to chyba wszystko w tym temacie :-)coz Ula, decyzja dot. dsyskusji nie zawsze nalezy do Ciebie i prosze mi tu bez takich tesktow, bo ja nie jestem jakas gowniara, ani twoim poniewieranym mezem zebys mi takimi tekstami rzucala.
A naprawde nie wiem czego ty oczekujesz. Wpadasz rzadko "tylko po przepisik" o nikogo nie zapytasz, nie zainteresujesz sie tylko rozplywasz sie nad tym jaki to Olineczek cudowny po czym oznajmiasz ze sa wazniejsze sprawy dla Ciebie niz my i znikasz. Owszem forum jest do wygadania ale dziala w obie strony. Poza tym forum to przede wszystkim ludzie. A Ty jesli sie juz do kogos odniesiesz to wylacznie z krytyka. Piszesz ze nie mozesz miec swojego zdnia np odnosnie cyrku ale napadasz na wszystkich ktory wyrazli odmienne zdanie do Twojego. Wybacz ze nie wpadamy w wystarczajcy zachwyt nad twoja osoba ale mysle ze twoj smozachwyt w zupelnosci Ci to rekompensuje.