reklama

Listopad 2009

Witajcie ,
obiadek gotowy , pogoda cudna więc za pół godzinki ruszamy na spacer;-)
Agrafka w złą godzine napisałaś o tej zgadze , bo po racuchach paliło mnie jak jeszcze nigdy... kosmos

Ilonka dziękuje;-)czuje sie dobrze- choc nie wiem czy to dobra wiadomosc , bo osobiscie wolałabym zwijac sie w konwulsjach skurczowych ;-)
Pathanka jaka ksiegarnia pracuje do 22?:szok: trzymam kciuki&&&&

Mówiąc szczerze ja byłam w cyrku raz- cyrk Zaleski (Zalewski ?) i nie podobało mi się szczególnie. Miałam wtedy może 11 lat. Jakoś ani zwierzęta ani akrobatyka mnie nie kręciła;-)

reklama
kilolku chyba chciałaś napisać "Ula" a nie kilolek:-D

co do cyrku to zauważyłam że tylko "z lekka" nawiedzone osoby nie chodzą bo tresowane są zwierzęta....a jak człowiek ma psa i go tresuje to też jest ZŁE??
nie, dobrze napisalam. Ula objechala Cleo za moj post, wiec jej napisalam ze nie Cleo a Kilolek

dziewczyny mysle ze w maju póki Kilolek nie urodzi zrobimy zlocik co?? Sawi piszesz się ;-)a jak urodzi tez sie wprosimy zobaczyć malutka Zuzię;-)

I ja się przywitam z rana a co! Witajcie dziewczynki :-)

Kilolek posta pisałam do Cleo i koniec w tym temacie!!! Twój olałam i tyle!!!

I wiecie co, wkurza mnie fakt ze przytoczę słowa na forum trzeba "krakac jak inne" bo inaczej jest się obrzucanym błotem. Juz nie jedna sytuacja to pokazała.

Np.
NIE LUBIĘ CYRKU - to moje zdanie i nikogo nie proszę zeby ktoś mnie przekonywał do tego, nazwana zostałam lekko nawiedzoną......ręce do ziemi!!!

NIE LUBIĘ BIEDRONKI - jak pewnie wiele innych osób, ktore po prostu nie napiszą tego na forum, zeby nie zostac nazwanym SNOBEM!!! a potem nie czytać aluzji na ten temat. Nie lubię tego typu sieciówek i tyle. Mam prawo? Czy zostanę nazwana jeszcze jakoś?

Chciałam wziąc garnek na wakacje, zostałam obrzucona błotem itd chociaz tak naprawdę w d.....e miałam czy mama jedna czy druga wezmą czy nie, czy dla jednej czy drugiej bedzie potrzebny czy nie. Dostałam dwa maile od mam ktore podczytują forum z informacją ze one też wzięły ale nie napiszą tego na forum zeby nie było kłótni o bzdury!!! Jedna jeszcze mama napisała mi ze nie udziela się i coraz rzadziej jest na forum bo dziwna atmosfera panuje....

Przykładów można mnożyć.

Ja nie siedzę na forum zeby ktoś mnie szczególnie darzył sympatią, klepał po pupie, nie szukam tutaj aprobaty bo w zyciu realnym mam duzo ludzi w około siebie, ale naprawdę nieprzyjemnie jest ciągle czytać atakujące posty w moją stronę.
Tak naprawdę mam je daleko gdzieś bo jestem na forum z innych względów ale czasami się wkurzę.

A tak na marginesie gdzie jest Jacek? On też biedny nie krakał jak większość?

Koniec wywodów, zmykam

Miłęgo!!!

Dziewczynki od ktorych dostałam maile DZIĘKUJĘ!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry