martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
kobiety zyję;-)wczorajszy dzień to był luzz tylko z małą. Dziś trzeba było nieźle się nagimastykować żeby wszystko ogarnąć , ale obiadek zjedzony , byliśmy 3 godziny na placu zabaw . Aktualnie oboje śpią więc mam chwilę dla siebie;-)
dziękuję za kciuki!!!
Kilolek pewnie sobie myśli , ze panikara ze mnie ;-)ona z dwójeczką świetnie daje sobie radę , szykuje się trzecie a ja panikuję;-)
Cleo brawo dla Igora!!
Etna zdrówka!!
Aza powodzenia w rekrutacji do przedszkola!!
Maxweel faktycznie Marysia przeszła sporą metamorfozę
Anawawka trzymam kciuki za "klarowanie sytuacji";-)
kobiety zyję;-)wczorajszy dzień to był luzz tylko z małą. Dziś trzeba było nieźle się nagimastykować żeby wszystko ogarnąć , ale obiadek zjedzony , byliśmy 3 godziny na placu zabaw . Aktualnie oboje śpią więc mam chwilę dla siebie;-)
dziękuję za kciuki!!!
Kilolek pewnie sobie myśli , ze panikara ze mnie ;-)ona z dwójeczką świetnie daje sobie radę , szykuje się trzecie a ja panikuję;-)
Cleo brawo dla Igora!!
Etna zdrówka!!
Aza powodzenia w rekrutacji do przedszkola!!
Maxweel faktycznie Marysia przeszła sporą metamorfozę
Anawawka trzymam kciuki za "klarowanie sytuacji";-)
Ostatnia edycja:
Dobrze, że mam odpowiednie spodnie, bo inaczej to tyłki by miały przemoczone
ja w domu mialam co robic przez ten czas
panicznie boję się że Asia odstawi tam niezły teatrzyk

:-)
ale jak przestalam sie bac to nawet okazalo sie ze umiem i to nawetlatwiej mi niz z brzuchem ;-) a teraz tez panikuje straszliwie. Jeszcze póki A. pracy nie zmienil to myslalam sobie luuz. Jesczez mialam nadzieje,z ecalkiem przejdzie na wlasna dzialalnosc i bedzie pracowal w domu to spokojna bylam i zadowolona a jak on wymyslil sobie kolejny etat to wpadlam w taka panike ze nogi sie pode mna uginaja jak sobie pomysle.
. Najbardziej jestem zszokowana tym, że nie mam już drgawek (z zimna) i stanu podgoraczkowego. Chyba zmienie lekarza ja Paweł się podzieli swoim ;-).