Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gosiulek, przeleciało dzisiaj, może dlatego, że cały dzień z moją mami:-) Teraz jakoś dziwnie, dziewczynki śpią, a ja..na BB;-) Cleo, mam tylko na razie fotkę z komórki, którą puściłam do Seby..
Ojej jaki Igorek zmęczony.Ciekawe o której sie obudzi?
O palcu pisałam że dziś lepiej.
Cleo nie doczytałaś pewnie pytałam czy bardzo się martwiłaś jak Igi był w przedszkolu?
jeju jakie te nasze dzieci robią się dorosłe
hej aza trzymam kciuki za przedszkole martolinka co u was?? gosiulek to dobrze że z palcem lepiej cleo mój też padł dzisiaj bawiąc się klockami ,boję się tylko że jak się w nocy obudzi to głodny będzie
Własnie chwilowo od wczoraj mnie trzesie i kaszle jak gruzlik, mam chrypke ale mam takie urwanie glowy w pracy że choruje tylko na chwile bo w srode mamy basen po miesiecznej przerwie i musze już byc wychorowana do tego czasu .
Jutro przed pracą śmigam jeszcze z Pawłem na wizyte kontrolna mam nadzieję że już ostatni raz i zmiejszy mu te dawki leków alergicznych wracam z pracy przed 18 wiec jutro mam dzien z głowy