reklama

Listopad 2009

nie, od PKP dosc daleko tzn jakies 25 minut na piechote.
No nie wiem wlasnie, bo moj lekarz z bielanskiego i tam da skierowanie ale moze uda nam sie zaltwic by mnie do Pruszkowa przyjeli. Zalezy chyba co on na tym skierowaniu napisze.

reklama
Kilolku to jutro w sumie bedziesz wiedzieć tak? tez jestem ciekawa decyzji lekarza.

zaraz 14 i idę po Igiego aż mnie zżera ciekwosc co Pani powie i jak zareaguje na mnie chyba że śpi bo po obiedzie drzemka....i ciekwe czy zjadł zupkę ;-)

a ja się poleniłam i na spokojnie posprzatałam troszke mieszkanie,zrobiłam ciasto na racuszki z jabłkiem :-)

własnie tata odebral mi wyniki moczu i nawet mam spora poprawe. Białko mi spadło o 1/3 zniknely gdzies bakterie... :szok::-) no nieźle

Cleo koniecznie daj znac jak bylo

jak poszłam dzieci miały akurat drzemke sala przyciemniona,dzieci na materacykach,muzyczka spokojna ...wypatruję Igiego a on siedzi z PAnią przy stoliczku i jeszcze jedna dziewczynka.Panie mówiły ze troszkę leżał ale wiecie emocjeeeeeeeeeee:-)

chwaliły że jak na pierwszy raz to super ,jeszcez z tydzien żeby sie przyzwyczaił do dzieci bo na razie nie za bardzo się bawił z nimi bardziej sam ale w sumie nowe zabawki to kto by zwracał uwagę na inne dzieci;-)

teraz śpi już ze 4 h i nie wiem czy wstanie...ok znikam

Kilolku Brawo super wiadomosć!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cleo gratki dla Igorka!!!! fajnie, że pierwszy dzień ma już za sobą...

Kilolek super, że wyniki lepsze. Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę aby wszystko poszło po Twojej myśli.

Martolionka jak tam minął dzionek?

Konrad już śpi a jak powoli szykuję się do pracy na nockę. Dziś u nas ruszyła rekrutacja do przedszkola, mam nadzieję, że się uda...

Hej dziewczyny wieczornie;-)
Marysia zaliczyła po raz pierwszy fryzjera:-) Pani pościnała jej wszystkie "piórka" i wyrównała grzywkę - wygląda tak inaczej;-) Wróciłyśmy koło 20.00, Marysia po kąpaniu, bez flachy mleka padła, trochę dłużej walczyłam z Martusią, ale i ona już śpi..
Cleo, super, że Igi tak się dzisiaj wspaniale zaadaptował!!
Kilolek, extra wieści z tymi wynikami:-)
Martolinka, jutro też dasz radę:-)
Aza, trzymam kciuki za Konradka, żeby się dostał..
Gosiulek, jak palec?

reklama
Maxwell i jak minął pierwszy dzień? Bardzo źle było?
Palec? dziś lepiej.Mam nadzieję że jutro będzie super.

Cleo brawo dla Igorka.A Ty bardzo przez ten czas się martwiłaś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry