reklama

Listopad 2009

Ja to jestem z tych glupich malolat ktorym sie wydawalo nie wiadomo co jak mialy po 12. Jak dowiedzialam sie ze wyjezdzamy do Anglii to stwierdzilam ze najlepsze lata mnie omina i majac 13 uciekalam przez okno i pilam ale to dlatego ze nie mialam dobrego konatku z mama i mialam starsze kolezanki i kolegow.:dry: Nie wyobrazam sobie zeby moja corcia mogla robic takie rzeczy jak ja majac 13/14 lat.
Szybko jednak zmadrzalam gdy wyprowadzilam sie do Anglii po jednym incydencie:dry: i teraz majac prawie 19 czuje sie na 25 :) I jestem najszczesliwsza osoba :-) I nie czuje sie na swoj wiek wogole. Zaniedlugo wyjde za maz, mam zawod i prace. Tylko dzidziusia teraz nam barkuje. Ale juz niedlugo :)

reklama
hehe czasem tak bywa....
złe towarzystwo....
ja nie miałam a dobrego kontaktu z rodzicami jak klaudzia ale zaq to chciałabym taki właśnie stworzyć dla mojego dziecka:tak:
chociaż nie mówię że z domu nic nie wyniosłam... bo może to dziwnie zabrzmi ale wiem żże zostałam wychowana na porządną dziewczynę.... i chociaż moja mama mi nic nie mówiła o żadnych narkotykach czy coś to sama nie chciałam tego brać...
dlatego nie bała się i miała do mnie duże zaufanie....
byłam łobuzicą ale nie głupią:-p hehe

ja stawiam na synka ale jak mi się córeczka urodzi też będę się cieszyła przy okazji ciuszki już mamy i mało co będzie trzeba kupować:tak:

gieoska chciałabyś synka?
Kasia jako ze mam corke chcialabym synka ale mam wlasnie przeczucie na druga babe:-)wazne zeby zdrowe bylo:-)no i niedlugo sie dowiem kto jest:-)
He he jeszcze mam michę truskawek :cool2:
Ale Ci fajnie najpierw czerscnie teraz truskawy ehh:-(ja uwielbiam owoce i nawet jem jeszcze niedojrzaly agrest kroey mam na ogrodku...jadlam nawet niedojrzale czeresnie bo uwielbiam nie mowiac o czerwonej porzecce mniam:-)wszystko co kwasne uwielbiam:-)szczegolnie teraz
A ja właśnie wolałabym chłopców :-) Nie wiem czemu, przed ciążą też marzyłam o córeczce. Mam nadzieję, że poznam płeć w przyszły piątek!
Ty to masz dobrze bo moze Ci sie trafic i babeczka i facecik my tak nie mamy hehe:-)i wcale nie uwazam ze dziewczynki sa grzeczniejsze od chlopcow..moja psoci bardziej niz niejeden chlopiec:-)
odkąd mam blender, wszystko miksuję i wychodzą świetne koktajle :-) truskaweczki z jogurtem są pyyycha.

a jaki masz blender bo mi sie zepsol i szukam bo marza mi sie owocowe koktajle:-)daj jakis namiar:-)

Ja to jestem z tych glupich malolat ktorym sie wydawalo nie wiadomo co jak mialy po 12. Jak dowiedzialam sie ze wyjezdzamy do Anglii to stwierdzilam ze najlepsze lata mnie omina i majac 13 uciekalam przez okno i pilam ale to dlatego ze nie mialam dobrego konatku z mama i mialam starsze kolezanki i kolegow.:dry: Nie wyobrazam sobie zeby moja corcia mogla robic takie rzeczy jak ja majac 13/14 lat.
Szybko jednak zmadrzalam gdy wyprowadzilam sie do Anglii po jednym incydencie:dry: i teraz majac prawie 19 czuje sie na 25 :) I jestem najszczesliwsza osoba :-) I nie czuje sie na swoj wiek wogole. Zaniedlugo wyjde za maz, mam zawod i prace. Tylko dzidziusia teraz nam barkuje. Ale juz niedlugo :)

oj niezly ananas z Ciebie byl hehe:-)a cos nawywijala ze zmadrzalas:-)

byłam dzisiaj na tej pysznej glukozie
myślałam że zwymiotuję ble ale to tylko przez chwilkę
tylko w głowie mi się jakoś kręciło więc siedziałam grzecznie pod gabinetem i czekałam na drugie pobranie

nie było źle ale nie chcę tego więcej:-p
wyniki dopiero odbiorę jak będę na kontroli tego 01

Jak miałam glukozę, to myślalam, że zwątpię.... Było mi niedobrze i głowa bolała przez cały dzień... Ale na szczęście mam to za sobą...

Zgagę mam od samego początku ciąży. Nie ma tygodnia, żeby mnie nie męczyła. podobnie jest z czkawką. ostatnio mam rzadziej, ale na samym początku to nawet kilka razy dziennie...

dziewczyny a co Wy tak szybka ta glukoze mialyscie ja dopiero pewnie dostane skierowanie po 1lipcowej wizycie i juz mi niedobrze jak sobie pomysle o tym smaku blee:-(

Bura tobie tez wspolczuje ze az 100musialas wypic bleee:-(

reklama
hehe klaudzia to nieźle wywijałaś.... :-D
a co się stało że zmądrzałaś.....
ja nie powiem bo też nie raz uciekłam z chaty.... ale to jechałam zawsze do rodziny i dzwonili że jestem u nich:tak: więc mama się nie marwiła i mimo co i tak wiedziała że nic nie odwalam....:-p
hehe życie małolata to jest takie zabawne....
i szczerze bez obrazy również dla starszych dziewczyn ... ale jak na niektóre patrze i widzę jakie są puste to mi się w głowie przewraza że nie jedna młodsza jest mądrzejsza:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry