B
Bura
Gość
A wiecie, ze glukoza jest dobra na natychmiastowe wytrzeźwienie?
Przyda się tatusiom po powrocie z porodówek :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiecie, ze glukoza jest dobra na natychmiastowe wytrzeźwienie?
więc sama nie wieem już kogo chcę bardziej.....
ważne żeby się zdrowe urodziło......

Ja to potrafię wszamać owoców xD
wyrobilam sie mieszkając na wsi od urodzenia....
a teraz - tatuś wozi owocea niektóre kupuję sama...ale owoc to podstawa w domu...a podobno kobiety w ciąży mają spożywać od 600 do 700 g owoców dziennie
![]()

Ciekawa jestem, czy u Ciebie coś lekarz wypatrzy - nasze dzidzie będą pewnie podobnej wielkościBura, ja też mam w przyszły piątek USG :-)
Ostatnio u moich nic nie było widać - albo będą baby, albo było za wcześnie na susiaczki :-)a ja znów marzyłam o synku ale teraz bardziej się przekonuję do córeczki...
i wiem że D woli córcię.... hhehehe...powiedział że jak będzie synuś to będę miała z nim i z naszym synkiem kłopot;-)więc sama nie wieem już kogo chcę bardziej.....
ważne żeby się zdrowe urodziło......
za ok 2 tyg będę już wiedziała![]()
bo nie wytrzymam dłużej......![]()
Coś mi się wydaje, że tu nie chodzi o dzieci, tylko o jego niespełnione marzenia! No ja już zaczynam czuć zjedzone czeresienki! Chyba zaraz mnie pogodni do wucecikaJa to potrafię wszamać owoców xD
wyrobilam sie mieszkając na wsi od urodzenia....
a teraz - tatuś wozi owocea niektóre kupuję sama...ale owoc to podstawa w domu...a podobno kobiety w ciąży mają spożywać od 600 do 700 g owoców dziennie
![]()