reklama

Listopad 2009

reklama
a ja się zasanawiam dlaczego D woli córcię:-D
chyba myśli że będzie spokojną i grzeczną dziewczynką... a nie jak to chłopcy;-)
tyle że jak córcia wrodzi się we mnie to mu współczuję jako tatusiiowi.... hehe bo ja gdrzecznym dzieckiem nie byłam:-)

a chłopca napewno też by chciał.....:tak: i też dla tych meczy.... :-p
już powiedział że jak chłopiec to poierwsze co to kupi mu koszulkę Manchester United;-)

w Irlandii też nie robili a;le teraz wprowadzają to w normy....
bo uważają że tu jest dużo polek... i że wogóle prawie wszędzie robi się badania glukozy więc i tutaj będą robić...
tyle że tu ta glukozsa smakuje podobno jak orężada pomarańczowa....:baffled:
a ja nienawidzę pomarańczowych napoji....:baffled::dry:

a ja się zasanawiam dlaczego D woli córcię:-D
chyba myśli że będzie spokojną i grzeczną dziewczynką... a nie jak to chłopcy;-)
tyle że jak córcia wrodzi się we mnie to mu współczuję jako tatusiiowi.... hehe bo ja gdrzecznym dzieckiem nie byłam:-)

a chłopca napewno też by chciał.....:tak: i też dla tych meczy.... :-p
już powiedział że jak chłopiec to poierwsze co to kupi mu koszulkę Manchester United;-)

Hehehe moj tez powiedzial ze kupi stroj pilkasrki :-D:-D

Moj to chce synka (przynajmniej tak mowi)
Stwierdzil ze nie zniesie drugiej takiej zolzy jak ja. Nie zniesie wiecej fryzjerek i kolorowych paznokci hehehe jako fryzjerka ciagle mam klientki w domku i jedyne o czym sie rozmawia to wlosy, paznokcie itp hehehehe
Noi wogole nie bedzie mial nic do powiedzenia jak bedzie kolejna dziewczynka w rodzinie. a tak bedzie przewaga facetow. Jakby juz nie bylo ich za duzo heh

Ale wiem ze w duchu to marzy mu sie mala "ksiezniczka" hehe :) Co bedzie to i tak mam pewnosc ze bedzie oczkiem w glowie tatusia :-)

Ja tam nie wiem, czy dziewczynki są takie grzeczniejsze od chłopców... Jak czasami widzę, co wyprawiają te małolaty u mnie na podwórku, to się modlę o synów... :oo2:

Ja tam nie wiem, czy dziewczynki są takie grzeczniejsze od chłopców... Jak czasami widzę, co wyprawiają te małolaty u mnie na podwórku, to się modlę o synów... :oo2:

To fakt.. hehe.
Ja marze o corci bo wiem jak dobry kontakt mam z moja mama i chcialabym zeby moja corka miala taki sam ze mna. A chlopcy to chlopcy ile mozna rozmawiac o pistoletach pilce noznej i samochodach hehehe :-):-) Ale jak bedzie synek to przynajmniej szybko bede starac sie o nastepne hehehe

hehe chyba że mój D całyas mówi że dziewczynkę a w głębi duszy chce chłopca....:-p

bura nawet nie mów.... bo jak ja czytam że np 13-14 latki zachodzą już w ciążę z 21latkami to normalnie aż się boję co będzie jak nasze będą miały po 13 lat:szok:
ja chyba dziecka z domu nie wypuszczę....
mam nadzieję że będzie taka jak ja....
zołza i łobuzica;-) ale przynajmniej ułożona :tak: a nie jakaś tam... same wiecie

reklama
Klaudzia to życzę Ci córeczki! :-)

Mnie przeraża całe to macierzyństwo! Już sobie wyobrażam moje ciężarne nastoletnie córki, albo telefony z komisariatu, żeby przyjechać po nieletnich synów... Teraz sobie z tego żartuję, ale nigdy nie wiadomo, kto będzie do nas mówił MAMO :huh:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry