reklama

Listopad 2009

reklama
bura wiesz co troszkę nie wyobrażam sobie przełknąć coś jeszcze bardziej lepkiego niż to co miałam dzisiaj mam nadzieję że nie będę musiała nic powtarzać a już tym bardziej jak Ty musiałaś biedna z większą dawką
blee

a to nie jest standard? 2 badania z obciążeniem 50 i 75g? Ja w każdym razie tak miałam w pierwszej ciąży. Najpierw po połówce 50 g a potem po miesiącu chyba 75g.
Slyszałam, ze czasami robią setkę ;-)

Na pewno będziesz miała dobry wynik!!! Mi wyszedł za wysoki i było podejrzenie cukrzycy - stąd ta powtórka z rozrywki :huh:
Ale muszę Cię zmartwić - pod koniec ciąży prawdopodobnie będziemy miały drugi raz to badanie. Otrzepało mnie na samą myśl :baffled::baffled::baffled:

hihi nooo!!

A wiecie, ze glukoza jest dobra na natychmiastowe wytrzeźwienie? W aptekach można kupić naprawde spore opakowania. Najlepiej oczywiście podawać roztwór dożylnie, ale w domu raczej nie polecam :-)

tak sobie myślę, ze może kupię z paczuszkę i jak mój mąż nastepnym razem zabaluje to mu podam tę pyszność :-) i następnym razem 2 rrazy pomysli nim się zdecyduje na jakiś wypad z kupmlami hihi :-D ależ zła ze mnie kobieta ;-)

Ajj dziewczynki ja to jak nie poznam plci to zaplace kazda cene zeby poznac hehe. Tak mnie ciekawosc zzera ze nie wytrzymuje juz. Wczoraj jak mi polozna powiedziala ze serduszko bije na dziewczynke to az mi sie lezki zebraly bo tak bardzo chce coreczke.
A musze czekac az do 10 lipca zeby poznac plec

Weri ja napoczatku tez nie wyobrazam sobie miec synka, ale teraz z czasem probuje sie przekonac zebym nie miala szoku jak sie dowiem ze to jednak chlopczyk.
Moja przyjaciolka mowila tak jak Ty ze sie poplacze jak bedzie synek zenie chce i wogole przerazona byla. Do konca ciazy nie wiedziala co bedzie ale marzyla o corci, urodzil sie chlopczyk a ona do godzinki byla wniebowzieta. Aktualnie ma 2 synow i nie wyobraza sobie miec coreczke. heh.

Ale wiem co czujesz bo tez chce corcie z calego serduszka :-)

reklama
A ja właśnie wolałabym chłopców :-) Nie wiem czemu, przed ciążą też marzyłam o córeczce. Mam nadzieję, że poznam płeć w przyszły piątek!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry