reklama

Listopad 2009

a ja mam maly problem od ponad tygodnia leci mi cos z lewej piersi przewaznie sa ta male plamki ale w niedziele i dzis plecialo fest plama na koszulce prawie na caly cyc na szczescie bylam w obu przypadkach w domu a do pracy podkladam sobie na razie platki kosmetyczne ale musze kupic sobie specjalne wkladki tak sie boje ze mi gdzies poza domem sie uleje:szok: czy tez tak macie? czy powinnam sie martwic ze leci mi tylko z jednej piersi? co ta druga jakas chora czy co? czy to nie zawczesnie 19 tydz na to?:confused:

pewnie siara a okolo 20 tc juz zaczyna powstawac choc pewnie nei u kazdej ona wystapi i to ze z jednej sie leje tylko to nie ma znaczenia chyba moim zdaniem nie masz co sie martwic

reklama
a ja muszę najpierw zadzwonić do ginki i się umówić....:-D
nie wiem czemu ale jakoś zwleka mi się to ...:-p
no cóż.... dziś zadzwonię bo chyba nigdzy się nie dowiem....

Olica podziwiam że wytrzymujesz nie chcc znać płci....
teraz nas tu tyle tio kurde mała wymiana i już.... hehe ;-) i ciuszki się nie zmarnują....

poza tym u mnie słonecznie jak codzień:tak:
a wczoraj się wybawiłam na kręgielni :-)

Hej!:-)
Nie było mnie od poniedziałku i musiałam zaległości nadrobić.
Gratuluje dobrych wieści po badaniach kontrolnych.

Ja w poniedziałek w nocy trafiłam do szpitala z ostrym bólem brzucha:-( ale nie bolał mnie od dołu jak od ciąży ale od góry, więc to może żołądek, lub jakaś kolka nerwowa, bo ból nie do zniesienia, nie mogłam się ruszyć i tak w szpitalu do dziś mnie trzymali, zrobili wyniki z krwi- wyszły dobre, potasu i magnezu mam mało, ale zapisali mi aspargin, zrobili mi tez usg połówkowe dokładnie byl to 19 tydz. 4 dni w dniu badania, ale lekarz który mi je robił to jakaś niemowa!!!!!:angry: jakbym go nie zapytała czy wszystko o.k. to nic by mi nie powiedział! Jutro odbieram wypis, wyniki i fotki z usg, to jak zeskanuje to wkleję na forum :-)
Umowiłam się też w 23 tygodniu na badanie usg 3D, czyli 13 lipca, bo wtedy seruszko jest już na tyle rozwinięte, żeby lekarz mógł je dokładnie ocenić.

A jesli chodzi o ruchy dziecka nisko pod pępkiem, to pewnie dlatego, że dziecko ma teraz położenie w miednicy, główka u góry więc to normalne, że ruchy czujemy nisko:tak:

Pozdrówki:-)

Hej!:-)
Nie było mnie od poniedziałku i musiałam zaległości nadrobić.
Gratuluje dobrych wieści po badaniach kontrolnych.

Ja w poniedziałek w nocy trafiłam do szpitala z ostrym bólem brzucha:-( ale nie bolał mnie od dołu jak od ciąży ale od góry, więc to może żołądek, lub jakaś kolka nerwowa, bo ból nie do zniesienia, nie mogłam się ruszyć i tak w szpitalu do dziś mnie trzymali, zrobili wyniki z krwi- wyszły dobre, potasu i magnezu mam mało, ale zapisali mi aspargin, zrobili mi tez usg połówkowe dokładnie byl to 19 tydz. 4 dni w dniu badania, ale lekarz który mi je robił to jakaś niemowa!!!!!:angry: jakbym go nie zapytała czy wszystko o.k. to nic by mi nie powiedział! Jutro odbieram wypis, wyniki i fotki z usg, to jak zeskanuje to wkleję na forum :-)
Umowiłam się też w 23 tygodniu na badanie usg 3D, czyli 13 lipca, bo wtedy seruszko jest już na tyle rozwinięte, żeby lekarz mógł je dokładnie ocenić.

A jesli chodzi o ruchy dziecka nisko pod pępkiem, to pewnie dlatego, że dziecko ma teraz położenie w miednicy, główka u góry więc to normalne, że ruchy czujemy nisko:tak:

Pozdrówki:-)

oj biedactwo Ty nasze dobrze ze z bobaskiem wszystko ok:-)a powiedzial Ci ten lekarz niemowa jaka plec czy nie chcesz znac plci??

Lekarz nic mi nie mówił po za tym, że jak zadałam mu pytanie czy wszystko jest o.k.????:confused: to powiedział, że z tego co tu widzi to wszystko jest dobrze.
Taki cwaniaczek z niego, bardzo był zarozumiały:-(
A jeśli chodzi o płeć to różnicy mi to nie robi, więc nie będę pytać, he... na porodówce będę mieć niespodziankę :-)

\no właśnie Madziu powiedz kogo nosisz pod serduszkiem:-D

gie-ośka ma rację ważne że z dzidzią wszystko ok....:tak:
a w szpitalu długo Cię trzymali.....:sorry2: ja bym chyba nie wytrzymała...
no ale najważniejsze że już jesteś z namim i maleństwo ma się jak najlepiej.....

reklama
nie wiem kim jest moje maleństwo, ale mam nadzieję, że wytrzymam do porodu i na porodówce będę mieć niespodziankę:-)
w szpitalu byłam 2 doby, ale niby jestem 3 i z dniem jutrzejszym dostanę wypis i chorobowe na 14 dni:-)

uciekam do książek, bo mam egzamin w sobotę, potem na pewno wejdę na forum. buziaki:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry