Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asiunia dochodzi, a ja nie wiem czy zostać czy nie - sprawa się skomplikowała - otóż obecna data porodu to 26 grudzień!!!
Już tłumaczę - wg daty ostatniej miesiączki powinnam urodzić 26 listopada, ale że moje miesiaczki bywały strasznie nieregularne (czasami nawet i co parę miesięcy), to wg wyliczeń gin zaszłam w ciążę 20 marca...tak więc jestem w 13 tc dopiero niestety, ale czuję się na dużo więcej tygodni ciąży...

kurde dziewczyny powiedzcie mi .... czy też macie takie straszne bóle w piersiach....??
dokładnie to nie wiem czy mnie bolą sutki czy dookoła nich.....
ale mam taki ból że się nie mogę dotknąć.... raz na jakiś czas.... i nnie wiem od czego...
a jak już się dotknę to później czuję takie gózki na brodawcei podczas dotykania jakby prąd.... bnie wiem czy to dobrze określiłam ale tak bolino i za chwilę znika i ból i guzek....
![]()
Witam,
Ja dziś po USG 3D i jestem mega zadowolona. Fantastyczne przeżycie. Pierwszy raz słyszałam serduszku mojego dzidziusia. Pokazał nam wszytskie narządy i potwierdził, ze rozwijają się bardzo dobrze. Na koniec stwierdził "jak nic cipka" więc będziemy miec w domu parkę. Cudnie. Ale stwierdził u mnie również przodujące łożysko i kazał się naprawdę oszczędzac. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam chociaż do końca 8 miesiącaNa koniec dostaliśmy 5 zdjęc i 10minutowe nagranie.
o jezuuuu jak mnie cos złapało zimno mi gardło boli z nosa lecieh....
Dziękuję kochana. Na szczęście już czuję mega kopniaki. Tylko wiadomo dwa trzy razy w ciągu dnia, dlatego tak na nie czekam....Nie martw sie!!! Ja w zeszłym tygodniu poczulam mocniej pierwsze ruchy po wizycie u lekarza, a teraz jakos nie chce tak mocno dać o sobie znac. Tylko takie fikołki w środku czuje. Moze Ty tez tak czujesz i nie wiesz, że to to.

Gratuluję córeczki!Witam,
Ja dziś po USG 3D i jestem mega zadowolona. Fantastyczne przeżycie. Pierwszy raz słyszałam serduszku mojego dzidziusia. Pokazał nam wszytskie narządy i potwierdził, ze rozwijają się bardzo dobrze. Na koniec stwierdził "jak nic cipka" więc będziemy miec w domu parkę. Cudnie. Ale stwierdził u mnie również przodujące łożysko i kazał się naprawdę oszczędzac. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam chociaż do końca 8 miesiącaNa koniec dostaliśmy 5 zdjęc i 10minutowe nagranie.