reklama

Listopad 2009

XXX KlaudziaXXX dopiero doczytałam- super wiadomości.
Gosiaczek gratuluję- tez bym chciała usłyszec , że dziewczynka jak nic :-)
Madzia Tobie również gratuluję !!!

reklama
Asiunia dochodzi, a ja nie wiem czy zostać czy nie - sprawa się skomplikowała - otóż obecna data porodu to 26 grudzień!!!:szok:
Już tłumaczę - wg daty ostatniej miesiączki powinnam urodzić 26 listopada, ale że moje miesiaczki bywały strasznie nieregularne (czasami nawet i co parę miesięcy), to wg wyliczeń gin zaszłam w ciążę 20 marca...tak więc jestem w 13 tc dopiero niestety, ale czuję się na dużo więcej tygodni ciąży...

No niezle.....ale zostan z nami:)

gosiaczekkkkkk-gratuluje wizty i synka;)
OLICA-tez gratulacje z wiztyty

Witajcie;)

A ja dzis w beznadziejnym humorku,,,LEos cos sie malo rusza..i sie martwie:-(
A pozatym to maz mnie wkurza ze szok!!!!:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:

EHHHH:-(:-(

U mnie pojawiły sie żółte zabarwienia na staniku... Dzisiaj zauważyłam... A mój Ł mówił, że widział rano jak wstal, że na koszuli nocnej mam naokoło sutków mokre... nie jest tego dużo, ale jednak troszkę sie pojawia.

kurde dziewczyny powiedzcie mi .... czy też macie takie straszne bóle w piersiach....??
dokładnie to nie wiem czy mnie bolą sutki czy dookoła nich.....
ale mam taki ból że się nie mogę dotknąć.... raz na jakiś czas.... i nnie wiem od czego...
a jak już się dotknę to później czuję takie gózki na brodawcei podczas dotykania jakby prąd.... bnie wiem czy to dobrze określiłam ale tak boli:baffled: no i za chwilę znika i ból i guzek....:confused:

mnie bolą tak jak przed okresem, ale nie codziennie. może warto sie skonsultować z lekarzem i nie czekać?

Ja tydzien temu widzialam dzidzie razem z mężem :), ale tylko troszke. Za to na poczatku lipca bedzie dluzsze, szczegolowe badanie, na ktore lekarz tez kazal przyjsc razem. I dzidzia bedzie juz tak duza, ze nie bedzie go widac w calosci na monitorze. Trezba po kawaleczku ogladac.

Witam,
Ja dziś po USG 3D i jestem mega zadowolona. Fantastyczne przeżycie. Pierwszy raz słyszałam serduszku mojego dzidziusia. Pokazał nam wszytskie narządy i potwierdził, ze rozwijają się bardzo dobrze. Na koniec stwierdził "jak nic cipka" więc będziemy miec w domu parkę. Cudnie. Ale stwierdził u mnie również przodujące łożysko i kazał się naprawdę oszczędzac. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam chociaż do końca 8 miesiąca:baffled::zawstydzona/y: Na koniec dostaliśmy 5 zdjęc i 10minutowe nagranie.

wstaw zdjecia koniecznie !! :)

reklama
Nie martw sie!!! Ja w zeszłym tygodniu poczulam mocniej pierwsze ruchy po wizycie u lekarza, a teraz jakos nie chce tak mocno dać o sobie znac. Tylko takie fikołki w środku czuje. Moze Ty tez tak czujesz i nie wiesz, że to to.
Dziękuję kochana. Na szczęście już czuję mega kopniaki. Tylko wiadomo dwa trzy razy w ciągu dnia, dlatego tak na nie czekam....:-D
Gratuluje 20 tygodnia, ale ten czas leci...

Witam,
Ja dziś po USG 3D i jestem mega zadowolona. Fantastyczne przeżycie. Pierwszy raz słyszałam serduszku mojego dzidziusia. Pokazał nam wszytskie narządy i potwierdził, ze rozwijają się bardzo dobrze. Na koniec stwierdził "jak nic cipka" więc będziemy miec w domu parkę. Cudnie. Ale stwierdził u mnie również przodujące łożysko i kazał się naprawdę oszczędzac. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam chociaż do końca 8 miesiąca:baffled::zawstydzona/y: Na koniec dostaliśmy 5 zdjęc i 10minutowe nagranie.
Gratuluję córeczki!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry