E
etna36
Gość
Gratuluje szystkim wyników usg!!!!!!! Jak ja Wam zazdroszczę ja idę w poniedziałek, ale chyba sama bo mąż nie zdąży wrócić
jeszcze nie widział naszej dzidzi na żywo (usg) tylko ze zdjęcia.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
znaczy... nie maca po piersiach i nic mi na ten temat nie powie....

tak mi sie marzy coreczka caly czas mysle tylko o tej wizycie u lekarza nawet urlop mnie nie cieszy...Kasiu ja też ostatnio mam coraz częściej zgagę. Wczoraj cały dzień mnie męczyła. Podobno dzidzi urodzą się z długimi włosamijednak coś dopiszę do troszkę uciążliwych objawów
od dwóch dni wieczorem męczy mnie chyba zgaga
nie boli mnie żołądek tylko czuję same kwasy i wszystko mi do gardła podchodzi blee
Oby było wszystko ok ... współczujeDziś miałam okropny dzień. Od samego rana miałam z krótkimi przerwami ból w podbrzuszu. Wieczorem dopiero sie uspokoiło ale za to umieram z powodu bólu nerki. Poczekam do jutra jak nie przejdzie to pójdę do lekarza bo ledwo wytrzymuje z bólu...
Kasiula dobrze że przynajmniej nie masz gorączkino i zlapało mnie na dobre chyba w nocy malo spalam nie dalam rady
przed 3 wstalam zrobilam se herbatke i zmierzylam temp. oslabiony organizm mam ;(
moj P jak mnie zobaczyl jak wstalam to sie rpzestrtaszyl polecial do apteki po cos heomaopatycznego wczesneij bralam osciilo... cos tam to mi pomogło oby tym razem szybko ustąpiło![]()
czy tez tak macie? czy powinnam sie martwic ze leci mi tylko z jednej piersi? co ta druga jakas chora czy co? czy to nie zawczesnie 19 tydz na to?