reklama

Listopad 2009

Istnieje też mit, że koty nienawidzą maleńkich dzieci i duszą je...mama, teściowa i babcia wspólnym chórem mi to śpiewaja, kiedy mówię o kociaku i wybijają mi z głowy te kocie głupoty. Wiem, że można mieć kota jak jest się zdrowym i kot jest przebadany...ehhh...zobaczymy jak to wyjdzie

moja siostra ma 2 koty zwykle a syn 9 miesiecy na poczatku baly sie i nie podchodzily do dziecka tylko obserwowaly z daleka a teraz jak mały raczkuje to ma fajna zabawe bo koty uciekaja :) a ten sie smieje :) a koty byly przez siostre i szfagra rozpieszczane glaskane ciagle i bawił sie ktos z nimi a teraz zmienilo sie i jakos nie odczuli tego na dziecku wiec to zalezy od charakteru kota czy psa... moj pies pitt bull niby jest słodki i kochany z dziecmi sie bawi i krzywdy nigdy nei zrobil ale nigdy nie wiadomo jak bedzie dziecko moze sie zminic... kwestia czasu i przekonamy sie

reklama
Dziękuję :-)

Płeć było widac, ale nie chcę znać płci póki co :-)
Chyba sobie to napiszę pod suwaczkiem, bo każdy się o to pyta :-)

OOO właśnie z takich powodów nie chcę znac narazie płci :
cytuję :
Witam was dziewczyny, niedawno okazało się że noszę pod sercem chłopczyka, który wcześniej był córeczką, zdązyłam kupićjuż dużo ciuszków dla dziewczynki i teraz muszę je sprzedać może którać Z was byłaby zainteresowana ubranka są naprawde super. Zapraszam w związku z tym na moją aukcję na allegro.
Życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania!!!! Październikówka 2009.

Hehe nie chcę takiej sytuacji , że co chwilę bęzie inna płeć, bo ja jak już się napalę na coś to kaplica :-)

Ostatnia edycja:
Olica gratulacje:tak:

mary_mary wpadłam żeby Ci tylko powiedzieć....
zamówienie szło 1 dzień:szok: w nocy zamówiliśmy - czyli liczę jak już wczoraj rano przeczytali zamówienie a dzisiaj mi mama sdzwoniła że już jest....:szok: szok że tak szybko....

teraz tylko mi wyśle i będę miała detektor za 4-5 dni....:tak:

Olica gratulacje:tak:
mary_mary wpadłam żeby Ci tylko powiedzieć....
zamówienie szło 1 dzień:szok: w nocy zamówiliśmy - czyli liczę jak już wczoraj rano przeczytali zamówienie a dzisiaj mi mama sdzwoniła że już jest....:szok: szok że tak szybko....
teraz tylko mi wyśle i będę miała detektor za 4-5 dni....:tak:
Super Ka...m :tak: Mówię ci - niezapomniane wrazenia:tak:

Kurczę ale zdenerwowałam się!
Nadrobiłam wszystkie zaległości - a sporo mi sie tego uzbierało - napisałam mega posta i jak zapisywałam wywaliło mnie z BB.

Więc już teraz w skrócie
Natalunia i Gosiaczekkkkkk wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Dużo miłości każdego dnia:-)

Witam nową Listopadóweczkę.:-D

Witam :-)

byłam dziś na badaniu połówkowym !
I wszystko super :-D
Zaczyna sie 21 TYDZIEN, synek ma ok 20 cm :-)
ja przytyłam 4,5 kg, wiec niewiele, mąż zadowolony ;-)
pozatym lekarz potwierdził raz jeszcze, że niewątpliwie będzie to SYNEK:-D
za 2 tyg umówiłam sie na USG 3D :tak:
Gratuluję Synusia i dobrych wyników.

A ja jestem po USG.
Dziecko rozwija się książkowo, machało rączkami, lekarz zmierzył główke i inne części ciała i wszystko gra !!!
Jestem przeszczęśliwa, że z naszym dzieckiem wszystko okey. :biggrin2:
Również gratuluję. Super wiadomości.

Ja idę dopiero w poniedziałek i już odliczam dni. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i poznam płeć maluszka. Choć mam przeczucie, że będzie chłopiec. Zobaczymy...

Co do gotowania, to nie przepadam, ale gotuję i podobno jak mówią inni nieżle mi to wychodzi. Za ciasta nie biorę się wogóle, bo moja mama piecze wyśmienicie i zawsze dzieli się ze mną smakołykami.:-D

A i gratuluję tym Mamusiom, które niedawno poczuły swoje Maluszki. Ja każdego dnia czekam na kopniaka z utęsknieniem :-)

Pozdrawiam

(...)
A i gratuluję tym Mamusiom, które niedawno poczuły swoje Maluszki. Ja każdego dnia czekam na kopniaka z utęsknieniem :-)

Pozdrawiam
Nie martw sie!!! Ja w zeszłym tygodniu poczulam mocniej pierwsze ruchy po wizycie u lekarza, a teraz jakos nie chce tak mocno dać o sobie znac. Tylko takie fikołki w środku czuje. Moze Ty tez tak czujesz i nie wiesz, że to to.

reklama
Witam,
Ja dziś po USG 3D i jestem mega zadowolona. Fantastyczne przeżycie. Pierwszy raz słyszałam serduszku mojego dzidziusia. Pokazał nam wszytskie narządy i potwierdził, ze rozwijają się bardzo dobrze. Na koniec stwierdził "jak nic cipka" więc będziemy miec w domu parkę. Cudnie. Ale stwierdził u mnie również przodujące łożysko i kazał się naprawdę oszczędzac. Mam nadzieję, że jakoś dotrwam chociaż do końca 8 miesiąca:baffled::zawstydzona/y: Na koniec dostaliśmy 5 zdjęc i 10minutowe nagranie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry