reklama

Listopad 2009

kotki lubię ale córeczka na testach popisała się mega uczuleniem na sierść kotka więc mamy po kotkach

wolę gotować obiadki zapiekanki coś na ciepło z niczego:tak:
ciasta wychodzą mi średniawo a czasami wcale:-D

reklama
  • WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO DLA ŚWIEŻO UPIECZONYCH MĘŻATEK:-) Ja jutro mam wizytę u gin....mam nadzieję ,że wszystko z maleństwem dobrze...gratuluje wszystkim mamusiom po badaniach:-D mam nadzieję ,że jutro się będę mogła pochwalić że u nas wszystko ok....

mi rośnie brzuchol i cycki musiałam zaopatrzyć się w większy rozmiar
i ciekawe czy na tym się skończy:cool2:bo nadal mnie bolą piersi chociaż widzę że teraz troszke mniej niż jakieś 2 tyg temu

tyłek chyba mam na miejscu bez zmian:-D

tylko jem i jem to u mnie bez zmian
i strasznie męczy mnie nocne wstawanie na siusiu
to chyba jedyne co mi teraz dokucza bo potem niewyspana chodzę a wiadomo jakoś muszę funkcjonawać przy małej

inez to trzymam kciuki za dobre wiadomości
ja jutro raniutko jadę na testy z glukozą
mam nadzieję że im tego nie zwrócę strasznie wymiotliwa jestem jak mmi coś nie podchodzi :-p

A ja jestem po USG.
Dziecko rozwija się książkowo, machało rączkami, lekarz zmierzył główke i inne części ciała i wszystko gra !!!

Na moją infekcję pochwy powiedział, że nic innego mi nie może dac jak ten Pimafucin, który mi nie pomaga zabardzo :-(
AAA no i szyjkę mam długą 4 cm (to dobrze, bo nic się nie obniża i wszystko się elegancko trzyma).
Lekarz powiedział, że niektóre dzieci w 19 tygodniu już obracają się głową bardziej ku dołowi, a nasze coś narazie nie chce, więc jesli to by miało tak długo trwać to byłoby wskazanie do Cesarskiego Cięcia.
Ale póki co mówi, że 19 tydzien to jeszcze za wczesny etap, żeby przesądzać, że dzidzia nie będzie chciała stanąc „do góry nogami” i ze wszystko może sie zdarzyć :biggrin2:
I mam oprócz Feminatalu Metafolin+DHA brać Sorbiver (żelazo).
Jestem przeszczęśliwa, że z naszym dzieckiem wszystko okey. :biggrin2:

reklama
kurde dziewczyny powiedzcie mi .... czy też macie takie straszne bóle w piersiach....??
dokładnie to nie wiem czy mnie bolą sutki czy dookoła nich.....
ale mam taki ból że się nie mogę dotknąć.... raz na jakiś czas.... i nnie wiem od czego...
a jak już się dotknę to później czuję takie gózki na brodawcei podczas dotykania jakby prąd.... bnie wiem czy to dobrze określiłam ale tak boli:baffled: no i za chwilę znika i ból i guzek....:confused:

u mnie cycki to jak donice i juz mam ich dosc i w lustrze patrzec nie moge hehehe mam nadzieje ze wroca do poprzednich rozmiarow :) a mnie brodawki i sutki twarde jakies i jak dotykam to nieprzyjemne uczucie ogolnie piersi bola ale nie mocno moge dotykac normalnie tylko te okolice sutków mnie zastanawiaja eh ... :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry