reklama

Listopad 2009

A ja juz po wizycie od poloznej. Wszystkie wyniki krwi bardzo dobre :) Mocz tez zbadala i wszystko ok. Zmierzyla tetno maluszka. Ale glosno bilo. Mowie ze odlogs taki jak galopujacy kon a ona na to ze jak jest odlogs jak kon to na dziewczynke a jak jadacy pociag to na chlopca. Wiec siedze teraz cala rozpromieniona myslami ze moge miec corcie :-D:-D Oby sie to sprawdzilo :-D:-D:-D Teraz za kazdym razem przy uzyciu detektorka bede zwracac uwage czy to galopujacy kon czy jadacy pociag hahah :-):-)
klaudzia - toż to przecież pierwsze moje skojarzenie było - stado dzikich koni na stepie...:-D Czyżby Sońka była w drodze...?:-)

reklama
klaudzia - toż to przecież pierwsze moje skojarzenie było - stado dzikich koni na stepie...:-D Czyżby Sońka była w drodze...?:-)

Hehehe no to bedzie mała Sonka i Nadulka :-):-):-) Ja mam na drugie Sonia i moja najblizsza ciotka tez ma Sonia (to po niej odziedziczylam ) Powiem Ci ze uwazalabym z tym imieniem bo zagada Cie na smierc hehe Sonki strasznie ruchliwe i duuzooooo mowia (glupoty same hehehe) Ale powiem Ci ze lepszej cioci to nikt nie ma :-)

Hehehe no to bedzie mała Sonka i Nadulka :-):-):-) Ja mam na drugie Sonia i moja najblizsza ciotka tez ma Sonia (to po niej odziedziczylam ) Powiem Ci ze uwazalabym z tym imieniem bo zagada Cie na smierc hehe Sonki strasznie ruchliwe i duuzooooo mowia (glupoty same hehehe) Ale powiem Ci ze lepszej cioci to nikt nie ma :-)
Tak czy siak, chociaż inne imiona żeńskie tez mi się podobają juz dawno wiem ze jesli będzie córcia to Sonia i już. Innego imienia już nei jestem wstanie zaakceptować:happy2:

U mnie w kraju "rewolucja", a ja sama. Na pewno widzicie w mediach co sie dzieje w Iranie, wiec domyslacie jaki stres mam gdy zamieszki przenosza sie w okolice mojego domku...
mam nadzieję, że twój mąż już blisko domu i będziecie już razem. Nie zazdroszczę miejsca zamieszkania. To musi być naprawdę ciężko.

Miran - rozumiem doskonale to wpatrywanie się w telefon. Tutaj mocniej wiatr zawieje a ja zastanawiam się jaka jest pogoda na morzu...
Ja już tak mocno nie przeżywam, ale tęsknie tak samo mocno. Mój mąż na początku naszego związku (7lat temu) pływał 6miesięcy i dwa w domu, od niedawna pływa 2 miesiące na dwa miesiące w domu. Czasami nie ma zasięgu nawet 4/5 doby i wtedy najbardziej tęsknie. Teraz mam kawałek jego w sobie, jego serduszko bije we mnie i to jest najpiękniejsze co mogło nam się przydarzyć, tak bardzo na to czekaliśmy.

:) też mam być listopadową mamą :) 22 listopad :) pozdrawiam wszystkie mamy :)
Pozdrawiam i czekamy na jakieś informacje o Tobie i dzieciątku

Piszecie tak o tym jedzeniu, a mi ślinka cieknie!...
A ja właśnie na odwrót w ciąży zaczęłam czerpać przyjemność z gotowania. Dzisiaj byłam na zakupach, dwie siatki owoców (truskawki, śliwki, czereśnie, brzoskwinie, banany), mielone, schabowy, 4litry soku pomarańczowego i nie mogłam się oprzeć sprait, warzywka i dzisiaj jestem po pysznym obiadku: schabowy, surówka z młodej kapustki z marchewką i koperkiem do tego młode ziemniaki i sprait :). Powiem wam, że pękam z przejedzenia, ale pozwalam sobie dzisiaj bo zleciałam z wagi 05,kg (teraz 64,5kg) Dodam, że ja gotuje tylko dla siebie i fasolki. W końcu mam dla kogo. Tylko jeszcze ciasta mi nie wychodzą.

Mam podobnie: lubię gotować i nie mam z tym najmniejszych problemów - zawsze wychodzi smaczne. Ale piec nie potrafię w ogóle - wszystkie moje ciasta zjadają szczury w śmietniku:-p I to nie jest wina piekarnika, bo z każdego wyciągam zakalce :sorry2:

Ja to wogole jestem matol w gotowaniu. Dopiero teraz zaczelam cosik gotowac bo przed ciaza nie mialam czasu a po 2 to nienawidzilam gotowac. Teraz jakos latwiej mi to przychodzi. a co do ciast to wczoraj upieklam serniczek z czeresniami :-) Pierwsze ciasto jakie kiedykolwiek zrobilam sama od poczatku do konca. Noi idealne w smaku hehe Chyba mam duzo szczescia.

Witam :-)

byłam dziś na badaniu połówkowym !
I wszystko super :-D
Zaczyna sie 21 TYDZIEN, synek ma ok 20 cm :-)
ja przytyłam 4,5 kg, wiec niewiele, mąż zadowolony ;-)
pozatym lekarz potwierdził raz jeszcze, że niewątpliwie będzie to SYNEK:-D

za 2 tyg umówiłam sie na USG 3D :tak:

Witam :-)

byłam dziś na badaniu połówkowym !
I wszystko super :-D
Zaczyna sie 21 TYDZIEN, synek ma ok 20 cm :-)
ja przytyłam 4,5 kg, wiec niewiele, mąż zadowolony ;-)
pozatym lekarz potwierdził raz jeszcze, że niewątpliwie będzie to SYNEK:-D

za 2 tyg umówiłam sie na USG 3D :tak:

Gosiu gratuluje dobrych wynikow :) No i potwierdzenia plci jeszcze raz :-)
Ja musze jeszcze niecaly miesiac czekac na moje badania polowkowe.

reklama
ale się rozpisałyście w te 2 godziny:szok:
jeśli do gotowania to ja uwielbiam i zawsze uwielbiałam... i wszystko mi wychodzi:tak:
nie to żebym się chwaliła ale na to wychodzi :-p
jak mi się nie chce to D też jest w tym dobry bo to kucharz:-p
więc nie mam sie co martwić....

gosiu gratulacje....cieszę się ze wszystko ok....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry