reklama

Listopad 2009

reklama
witam sie przy kawie, trohe nieprzytomna, bo mloda urzadzila mi 2 pobudki w nocy. dodatkowo przed spaniem ogromna histeria, bo nie dala sobie umyc glowy. nie mam pojecia,jak ja przekona. na pytanie, czemu nie da umyc odpowiada,ze sie boi,ale nie potrafi spreyzowac, czego sie boi. :baffled:

w australi matka 12 dziei urodzila piecioraczki :szok: Australia: matka dwanaściorga dzieci urodziła pięcioraczki - Onet Wiadomości
a na off topic super artykul z wyborczej o matkach w pl

lotka,kibicuje:tak:

hej
wpadłam zobaczyć czy Lotka już urodziła ale w takim razie trzymam i ja kciuki żeby poszło szybko i małoboleśnie ;-)
banana Kuba jakiś czas temu też nie chciał dawać myć głowy i nie wiedzieliśmy czemu ,a jak mu ścięłam włosy to to mineło , może Amelka też ma z tym problem , może jakieś rondo kupisz i spróbujesz
u nas nudy młoda śpi a Kuba się bawi więc mam chwilkę na kawe , potem wpadnie koleżanka na chwilę , a wystawiłam wczoraj do sprzedaży kilka rzeczy i już mam pierwszego kupca :-) , chciałabym to wszystko sprzedać bo mi tylko miejsce w garażu zajmują

A myślałam, ze juz po wszystkkim. Lotka &&&&&&

agrafka Zuzia za to łepki miala zasłabe i leciala na ryjka. Dałam jej spokój tydzien, bo chlopaki byli niezzosni i mówie, ze zacznee ćwiczenia jak pójda do przedszkoal. Dzis połozyłam a ona juz umie :tak: a jak Kuba nie chciał leżeć na brzuchu to go kładłam na tym brzuchu na przewijaku żeby więcej z góry widział. Rehebilitantka mówiła żeby kłaść często ale nie dłuzej niz na 1 min.

Zuza śpi juz 4 godizny i nie przeszkodziło jej ubiranie, wychodzenie na dwór, potem łażenie po caym przedszkolu, to ze lezala w gondoli w szatni. Woźna jej pilnowąła, bo schody takie wąskie, ze nie moge sie tam zmiescic. I śpi do teraz na klatce. chyba musze ja obudzic, nakarmic.
Za niecąla odzinne ide znow do przedszkola, bo mam zebranie, nie chce by babci wyła z głodu

KILOLEK dobra Zuzia z tym spaniem, pewnie odsypia zarwane dni ostatnie:-D.

MARTOLINKA to brawa dla Antka, myślę że to był dobry pomysł dać ich wcześniej do przedszkola na te dwa dni w tygodniu:tak:. Za nowe autko trzymam kciuki, mam nadzieję że przyjedziecie na kawę;-).

Ja dzisiaj od 6 na nogach, ale od 14 w domu więc trochę z własnym dzieckiem pobyłam, nawet zaliczyliśmy już długi spacerek na rowerku.

LOTKA &&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry