reklama

Listopad 2009

Lotka gratulacje!!!!! Zazdroszczę godzinnego porodu. Zdróweczka dla Maciusia :)))

Witam się i ja. Ostatnio chyba coś się dzieję z ciśnieniem bo chodzę strasznie zaspana. Dziś mieliśmy audyt Iso i oczywiście byłam rzucana wszędzie gdzie szli i musiałam na pytania odpowiadać wrrr...

Martolinka mam nadzieję, że rehabilitacje poskutkują.

AniaSm jak tam ze spaniem? Twoje grzeczne dzieci?

Gawit dobrze, że Twojemu nic się nie stało.

reklama
W codziennym użytku hehe... Powiadasz, że dzieci nie poznajesz :))) Powiem Ci, że nie zazdroszczę bo niewyspanie jest dla mnie najgorsze. Może też dlatego, że zawsze śpię po 4,5 h więc jakby mnie jeszcze budził to bym chyba udusiła hehe...

Lotka Ogromne Gratulacje:-)

Witajcie,

kilolku ale Ci dzisiaj Zuza pospała, super.

Cały dzień co po chwile zaglądałam z komórki jak tam Lotka a dopiero teraz mogę na spokojnie napisać. W ogole dzisiaj mijają 4 lata jak tutaj przyleciałam i poznałam mojego:tak: ale ten czas leci.

No i z tej okazji się troszkę pokłociliśmy:zawstydzona/y:
no ale jakoś dzień minął, Kuba pół dnia podlewał trawę w ogrodzie, był dzisiaj z tatą na zakupach i sobie kupił konewkę, przeżywał to jak nie wiem co:-D

Lotka, gratulacje !! trzymam kciukasy za szybki powrót do domu, czekamy na fotki Maciusia :)

nie mam siły już nic napisać..
Ala musi zacząć spać w przedszkolu bo totalnie mi się dzień rozjeżdża. A dziś jeszcze zapomniałam karty do przedszkola i musiałam z dzieciakami do domu i spowrotem zeby odbić - mamy na razie jedną kartę z M wiec jest zamieszanie.

Hej, hej, widzę cisza.

Myślałam że dziś pośpimy, bo Julia ma na dopiero na 11.15 a tu zonk - Asia wstała o 7:30 (!!!!), Julia zaraz po niej. Myślałam że się pochlastam:-D

Dzisiaj muszę poodwiedzać wszystkie okoliczne apteki bo ta maść na Asi białą plamę w jednych kosztuje 110zł, w innych 80 zł, więc po co przepłacać, tym bardziej że nie wiem nawet jaka jest pojemność a stosować ją będziemy b.długo.

No nic, buziaki.

Witajcie,

LOTKA GRATULACJE KOCHANA!!! SZYBKO WYCHODŹCIE ZE SZPITALA:tak:;-)

Kupiłam wczoraj w Lidlu wrzosy i już czuję ,że jesień blisko;-)potem zima i w końcu narty

U Was tez tak zimo? u nas 14 stopni

reklama
fiu fiu ale wieści
LOTKA gratulacje!!!!!!!!!!

a ja w końcu mam upragniony dzień wolny i to 1 w tym tygodniu:wściekła/y:dobrze ze juz się kończą urlopy.........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry