reklama

Listopad 2009

reklama
LOTKA MOJE OGRRRRRRRRRRRRRRRROMNEEEEEEEEEEEEEEEE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesteś bardzo dzielna i ja również czekam na fotki malutkiego Maciusia:-)

GRATULACJE LOTKA :))))))))))))))))))))
sZYBKO SIĘ UWINĘŁAŚ :):):):)
MAM NADZIEJE ZE U WAS WSZYSTKO OKI I SZYBKO WYJDZIECIE. CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA DALSZE INFO I FOTKĘ ;))))))))
ale sie ciesze ze juz po :):):):):)

Hej laski!!!
Widzę, że jeden temat zdominował wątek (ale w sumie nic dziwnego:-)):-)..ja tez czekam na fotki Maciusia!!!!;-)
No i pierwszy tydzień przedszkolny za nami..mignął, ani się obejrzałam..i już weekend:-) Jutro wybieramy się za Częstochowę do rodzinki S..ciotka S., ma krowę i jakiś drób, więc Marycha będzie mieć atrakcje;-) Wracamy w niedzielę wieczorem:tak:
Polaa, mam nadzieję, że już lepiej z Twoim?;-)
Ilona, pamiętamy..pisz, co u Ciebie..:-)
Sawi, a jak u Ciebie w firmie po pierwszym tygodniu?

u mnie dzisiaj 13 stopni :szok: grrr zimno

Ilona witamy no trochę Cię nie było, co porabialiście co tam u Was słychać?

Ja dzisiaj mam zarwaną nockę, ale więcej napiszę niestety na zdrowiu:-( (przedszkole się zaczęło:no:).

(Z góry przepraszam w tekst same sie wstawiły jakies wsciekle mordki i nie daja sie usunąć, nie wiem ocb. Cos te mordki ostatnio szwankuja)

U nas też zimno jak diabli. Chłopaki w kurtkach poszli. A ja w japonkach, bo normalnych butów wciąż nie mogę ząłozyc :wściekła/y: byłam dzisiaj ze wszystkimi badaniami :wściekła/y:u lekarki i kobieta ręce ząłamala, powiedziała, ze wszystko jest ok i ona nie ma pojęcia czemu wyglądam jak nadmuchane prosię. Kazała isc do ginekologa, moze on coś znajdzie

Cleo ależ cię wykorzystują

dziewczyny nie narzekajcie u mnie jest 8 stopni :tak: i taki wiatr że głowy urywa , a Kuba dzisiaj się zbuntował że czapki nie ubierze i koniec :no: , czasami nie mam do niego siły
dostałam dzisiaj fotki z przedszkola (Kuba aż na 2 :-D) i gnębię mojego żeby jednak spróbować mu zmienić na 100% to przedszkole bo aż mi żal jak widze ile go omija , chyba zacznę szukać jakiejś pracy popołudniami ,może mnie gdzieś zechcą ;-)

Hej,

u nas dzisiaj była super pogoda, jak zresztą cały tydzień:tak:
weekend ma być też ładny. Jutro jedziemy popołudniu do znajomych.
Psychicznie przygotowywuję się na wizytę teściowej ale jestem dobrej myśli:-D zawsze panikuje a póżniej jest ok więc tym razem się w ogóle nie przejmuję jej przylotem, mam nadzieje, ze nic złego t nie wróży:-D

maxwell dzięki, już lepiej:tak:

kilolku lekarka Ci powiedziała, ze nie wiadomo czemu wyglądasz jak nadmuchane prosię?:szok: czy Ty sobie to dodałaś?
Dobrze wiesz, że tak nie wyglądasz.

Ania no u Ciebie to rzeczywiście "super" pogoda

ilona pamiętamy, pamiętamy, odzywaj się częściej;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry