Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cwaniaczek..
dlatego licż ena mrozy, ze moze te zarazy wymrozi
boshhhhh musze to rozpakować.tylko podkarpacie, jak dobrze pojdzie to do polowy stycznia ;-)Ello,
My na chorobowym, bo Martusia zaflegmiona:--( Mam dawać rano jej deflegmin, 3x dziennie pulmeo no i oklepywać.. do tego Marysia coś na uszko narzekała, do tego katar..więc też do piątku w domu. Dzisiaj podjadę z nią do szpitala, bo moja mami ma dyżur i ona wkręci nas do laryngologa, żeby obejrzał uszko młodej.. W Zabrzu terminy do laryngologa na grudzień
Teraz lecę nadrobić wątek;-)
Edit:
Aza, trzymam mocno kciuki za owocne staranka!!!
Dziunka, gratulacje dla Julki! A Ranna akcja z zsiusianiem się - niezła..
Kilolek - oj, u nas podobnie z tymi zabawkami..o wszystko wojna, a do tego działa to w obie strony..one juz zaczynają się tłuc
Polaa, niezły tekst Kubusiacwaniaczek..
Lotka, to udanego wyjazdu życzę..a jedziecie tylko na Pokarpacie czy też gdzie indziej?
Ania, oby Kubusiowi szybko przeszło..
Kilolek, kichaj, zostaw rozpakowanie tych torb Twojemu;-)
co najmniej do nowego roku by stały
a sa tam min. półmiski po chrzcinach - zabrał jedzenie do pracy żeby kolegów poczęstować. Znalazłam też ogromna torbę ubranek dziewczęcych :-) widac ktoś mu dał dla Zuzi, takie na 2-3 latka ale i tak sie cieszę. Także Warto tam pogrzebać