reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Dziunka te parówki to niezły odjazd:-Da może byc sos taki do spaghetti ze słoika?i na to ser np?

Martolinka zdrówka dla Antka.Co to znaczy "nie zabierał dzieciom jedzenia":-Dniezły ananas z niego;-):-D;-):-)

a ja czekam na D ,który cos naprawia kumplowi ...dzwoniłam i jest srednio z humorze...

nie chcę już tej zasranej zimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a siooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:

reklama
cześć Dziewczynki :-)
dawno... bardzo dawno nie zagladałam, nie pisałam....:sorry2: ale to dlatego, że ciagle brakuje mi czasu....:sorry2: pewnie jak każdemu, więc to nie wytłumaczenie....:sorry2:

w skrócie: Patryk w ubiegłym roku chodził do żłobka, a w tym chodzi do przedszkola gdzie super się zaklimatyzował, chodzi chętnie, nie choruje.
Mówi bardzo mało po polsku, ma swój język znanym nam rodzicom,i innym z naszego otoczenia i Panią w przedszkolu.... dlatego chodzę z nim od 2 miesięcy do logopedy raz w tygodniu... rozkręca się....;-)
za to jest mega kumaty, rozpieszczony, cwany..... chyba jak każdy chłopaczek w jego wieku....;-)

niżej zdjęcie z Balu w przedszkolu-Patryk smok:) koło Cioci

Serdecznie Was pozdrawiam, życzę przyjemnego weekendu:)

Hej :-) widzę że odpoczywacie na całego ;-)

Asia nas dzisiaj rewelacyjnie przywitała :-D wyszła z pokoju na czworaka, z misiem w zębach i przez następną godzinę kontynuowała zabawę w pieska :-) nawet jajecznicę jadła bez pomocy rąk, nie mówiąc już o sztućcach ;-)
Potem byliśmy na inscenizacji Wjazdu Chrystusa do Jerozolimy, później dziewczyny miały okazję posiedzieć na osiołku :-)

Przed chwilą przeleciało przed oknem ogromne stado wron, w pewnym momencie aż czarno się zrobiło :szok:

Przypadkiem trafiłam na program "Życie od kuchni" na dwójce i doznałam głębokiego szoku. Tata wsuwa cały dzień zupki chińskie, Mama pije 4 l coli dziennie i nic innego nie pije i nie je (zaznaczam że jest w ciąży), starszy synek karmiony jest parówkami na potęgę, a młodszy jest głównie na mleku (na oko z 2 lata ma). Co jeszcze jedzą? Słodycze w hurtowych ilościach bo ona nie będzie dzieciom żałowała.
Musiałam przełączyć, bo wymiękłam.

Hej,
Etna oby nic sie nie rozwinęło u Pawła.
Wojtek znowu tez zaczął kaszlec. Az sie boje po tym zapaleniu płuc i tej infekcji w oskrzelach. Trzeba bedzie iść pewnie do lekarza.

Dziunka widziałam dzisiaj ten program ale dosłownie minutę i przelaczylam. "Ciekawie" było z tego co piszesz :szok:

Moj juz w pracy a ja idę spać bo juz ledwo na oczy widzę, ach co sie ze mną porobilo :)

Witajcie,

Antek w piątek gorączkował ,ale przez cay weekend zdrowy i dziś też. Mimo wszystko nie puściłam go na basen. Do przedszkola poszedł , ale prosiłam panią żeby mu się przyjrzała, bo dziwny ten piątek był

Etna za długo u Was była cisza ze zdrowiem.. zawsze coś zdrówka!!a u bliżaników ok. Fajne te chłopaki. W sumie jest ich trójka ze starszym. Idziemy do nich na roczek 13 kwietnia a ja zaraz potem na wieczór panieński siostry:cool2:
Dziunka wystraszyłabym się tych ptaków..
Polaa zdrowia

reklama
Do góry