reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Witam i ja :)))
Konrad właśnie zasypia a ja czekam aż padnie bo chcę z lekka porządek w piwnicy zrobić. Wzięłam się za pakowanie ciuchów po Konradzie w worki próżniowe bo już do piwnicy wejść nie mogę.

Martolinka, Etna zdrówka dla chłopaków.
Polaa mam nadzieję, że u Wojtusia nic się nie rozwinie a Ty wyśpij się bidulko....

reklama
Też byłam w strachu ale dziewczyny ptakami zachwycone :)

Zarejestrowalam w końcu Asie dermatologa a Julie do ortodonty . O ile Asia ma wizytę w maju, o tyle Julia w lipcu dopiero. No ale mamy czas bo nie ma jeszcze wszystkich stałych zębów.

W przedszkolu ospa , dobrze że my już dawno po :)

Etna starszy jest w przedszkolu więc ma "tylko" dwójke dzieci na głowie. OPrócz tego jeszcze 2 psy i 3 koty:tak:radzi sobie super . Dzieci zadowolone , uśmiechnięte , dom ogarnięty:tak:podziwiam za to
Pocieszę Cię , że już niedługo wakacje:tak:

Witam wieczorkiem! My dziś byliśmy u lekarza i Konrad chyba ma ospę bo jest cały wysypany. Zobaczę jak jutro to będzie wyglądać ale leki już mu dałam.

Ilona moje gratulacje bo tego jeszcze nie uczyniłam i również czekam na zdjęcia Twojego maleństwa :)))

Martolinka, Etna jak tak chłopaki, zdrowi?

Aza biedny Konradek, mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.

Moi śpią, mąż właśnie pojechał do pracy a ja oczywiscie sama, jak to wieczorami. Miałam sprzatac teraz ale kompletnie mi sie nie chce, moze jutro.

Etna tak strasznie tęsknię :-D No ale juz rano sie zobaczymy :-D

Kurcze zdenerwowalam sie trochę, moj zawsze pracuje od niedzieli do czwartku, czyli w piątek do południa kończy zawsze w prace a w tym tygodniu wziął jeszcze dodatkowy piątek, niby fajnie po podwójne płatne i dzien urlopu do odebrania ale...sie wkurzylam :-D

reklama
Cze
AZA - zdrowia dla Konradka, a dla Was cierpliwości, oby wysypanko ospowe było w granicach normy, a swędzenia w ogóle.;-)
Polaa - ja mam niby męża obok, a jakoby go nie było, ślepi się na mecz.:szok: A o sprzątaniu to w ogóle nie myślę, bo daleko w polu jestem ze wszystkim.
Etna - zazdroszczę wolnego;-) Fajnie się jutro Pawełkowi zapowiada dzień w przedszkolu.
Zamroziło mi resztę pamięci albo wywiało,:szok: nie jestem w stanie zapamiętać co kto....
Trzymta się kobietki.

Do góry