reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Hello! Konrados już usypia, wysmarowałam go fioletem i siebie przy okazji też. Dziś pojechałam do Medicoveru bo tam mam do jutra L4 wystawione i ospa potwierdzona. Po świętach mam przyjechać po kolejne L4 gdzieś do 12 kwietnia hehe... Muszę uprzedzić moją zmianową. Zaraz idę sobie kawkę zrobić bo oczy mi lecą a ja mam na dziś tyle roboty... Zaraz lecę na mopie, szoruję kibelek i kurze obskoczę a tak mi się nie chce...

Dzień dobry :tak:
wróciłam z wojaży , ale widzę , że dużo nadrabiać nie trzeba.
Z czystym sumieniem mogę polecić Wam podróżowanie polskim busem. Może miałysmy dużo szczęścia , ale było mało ludzi więc komfort jazdy super. Do WAwy i z powrotem zapłaciłyśmy 35 zł(w obie strony)- bilet kupowałyśmy 2 msce wcześniej. Do tego WIFI, poczęstunek , kawa/herbata. Dojechałyśmy do stacji Młociny i tam już metrem w 10 min do centrum
Koncert? Mick był cudowny. Pełen profesjonalizm przez całe 1,5 godziny!! zaczeło się punktualnie , kongresowa wypełniona po brzegi. Załuje tylko miejsca na balkonie.. na parterze można było byc tak blisko:-p:confused2:
Szkoda , że już w PL nie wystepuje

Aza zdrówka dla Was!

Martolinka przyznaj się,z e tak naprawdę byłas na Biberze!!! ;-)
Super, ze podróż udana a 35zł to jak za darmo. Ile godzin jechałyscie?

Marta dokładnie tym autobusem mama wracała z egzaminu z Wawy, do Wawy jechała pociągiem. Niebo a ziemia, nie dość że taniej to i chyba szybciej, a jaka wygoda. Tylko jedna pasażerka była nie dość że z upierdliwym pieskiem to jeszcze z promilami we krwi ;-)

Super że jesteś zadowolona z koncertu :tak: Bieber jest boski:-p;-)

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych.
W poniedziałek kubeł wody.
Szczęścia, zdrowia oraz zgody.

WESOŁEGO ALLELUJA!

zajacwielkanocny.jpg

reklama
No to Wesołych kochane, oby wiosna nie tylko nam zakwitła w sercach i w naszych domach, ale i wreszcie zagościła na dworze, obyśmy doceniali to co mamy i abyśmy zebrali siły do dalszego doskonalenia tego Wam życzę.;-)

Do góry