reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

"Wesoły nam dziś dzień nastał..."
Oby Wasze dni były wesołe
- szczęścia, radości i nieustającej wiosny!

th

reklama
Dzień dobry:tak:
gdzie sie pochowałyście?;-) jakoś w te swięta się nie przejadłam. Znowu gardło mnie boli i przełykanie czegokolwiek było bardzo nieprzyjemne.
Dzieci pospały dziś do 7.15- luksus. W Antka grupie rano było dziś troje dzieci

Marta zdrowia! Widzisz, po oczach chorobę wczoraj poznałam ;-):-p Asia wczoraj zasnęła w 5 minut po Waszej wizycie i spała do rana!

Oj a ja się przejadłam za trzech i wstyd mi normalnie. Ale już dziś wracam do normalności ;-) choć na wagę wolę nie stawać do końca tygodnia:dry:

Ja zaraz śmigam do UP, a potem do Miłosza, bo mama idzie do lekarza. Piękna dziś pogoda:tak:

Nie robiłam ale coraz więcej o nich słyszę.

No poważnie, poważnie. Rozpłakała się gdy Julka zaniosła Wam tramwaj młodego, bo sama pobiec chciała, no i z tego płaczu zasnęła. Spała 1,5 h w salonie, w hałasie, a w końcu ją przeniosłam do łóżka. O 2 w nocy przyszła do nas i spała do ok. 8:30. Czasem ma takie lotki:baffled::-D

moi jeszcze dzis nie poszli. Nie chcialo mi sie z rana ich prowadzic. z reszta dzis malo dzieci na pewno bo jeszcze ferie swiateczne trwaja

reklama
Martyna też dziś w domu, bo po 1. spała u mojej mamy a mamie się jej rano nigdy nie chce zrywać i wieźć do przedszkola, po 2. chciałam jeszcze z nią dziś pobyć, żeby wróciła do "normalności" bo po tej Majorce jest strasznie rozkojarzone ;-) ciągle pyta dlaczego Milenka (córeczka koleżanki) ma tylko jedną porę roku (bo tam przecież było ciepło) a u nas są wszystkie pory roku :-D i ona by chciała mieć tylko lato :-D ba ja tez bym chciała ;-)
U nas dziś w miarę! świeci słoneczko i nawet jest ciepło :-)(jak na wiosno-zimę) :-D
Parę lat temu jak byliśmy na Majorce to kupiłam tam sobie fartuch kuchenny, teraz Martyna dostrzegła taki sam tylko mini ;-)i oczywiście trzeba było jej kupić i dziś razem w tych fartuchach gotowałyśmy obiad :-D młoda kotlety ubijała (kurde tak fachowo to zrobiła, że nie wiele miałam do poprawki), sałatę z sosem wymieszała :-D fajny dzień mamy, choć ja za chwilę wyjeżdżam do swoich klientów! ciekawe ile z nich zapomni, że dziś sie widzimy ;-)

Do góry