reklama

Listopad 2009

reklama
kaska k...natalunia....gratuluje coreczek...jak fajnie..kiteczki,spineczki,sukienusie,rozowe superasne kaftaniki...i laleczki..prawdziwe ksiezniczki:))))))))hihihi
ah..zeby i mi sie tak poszczescilo..to bym byla wdzieczna losowi..bo trzeciego chlopczyka...to juz chyba bede miala malutki zawod...choc nieogromny ale od zawsze marzylam o dziewczynce..to taka radocha ogromna by byla-wkoncu ostatnia moja szansa:))))

Jejku dziewczyny już marcówki się pokazały ... Coraz bliżej do naszych pociech na naszych brzuszkach :)

a ja jestem dziś bardzo bardzo szczęśliwa - szczegóły widać hahahaah w sygnaturce i temacie o wynikach USG :)

po wizycie jestem o wiele spokojniejsza ze wrocilam do mojego Gin no i jak mu powiedzialam ze w moim stanie to pani lekarz co bylam w tamtym tyg stwierdzila ze spokojnie moge wrocic do pracy w sklepie spozywczym to on tylko zasmial sie i stwierdzil ze chyba sama nie rodzila nigdy.... :) mam zrobic glukoze i wyniczki na nasteona wizyte czyli 10 lipca i poznam plec zobaczymy jak sie uda to wczesniej pojdziemy na usg 3d :) pozdrawiam

Kasiu ciesze sie ze Ci sie udalo z tym ginem. Nie bedziesz sie musiala meczyc. I zadna stara jedza nie bedzie Ci robila laski :-):-)

reklama
Kasiiula dobrze, że znalazłaś swojego ginka! jesteś już spokojniejsza!

andari gratuluję synka :-) póki co mało chłopczyków na bb ;-) bardzo się cieszę, że jest zdrowy!

Pozdrawiam babeczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry