reklama

Listopad 2009

reklama
no właśnie narazie u nas zdecydowana przewaga dziewczynek:-)
mam jeszcze 5 dni do poznania płci :ninja2:
Ja myślałam, że dopiero w sierpniu się dowiem, ale zapomniałam, że we wtorek idę na 3d - czyli 4 dni :-) Niby nieistotna płeć, tym bardziej, że to pierwszy potomek, ale fajnie by było jakby intuicja mnie nie zawiodła i był chłop :cool:

ja tak patrze jak wczesniej byla dyskusja o tym ze 3d jest nie potrzebne wymysl rodziców tylko ze usg strasznie szkodzi itp... a co do czego to patrze ze co chwila ktos pisze ze idzie na te usg hehehhe

Ja to mam jakiegoś pecha. Co napiszę post to mnie wywala z BB. Komputer mi szwankuje ostatnio :angry:

Dudziakowa dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa

Weri i Natalunia gratuluję córeczek.

Mnie intuicja podpowiadała, że będzie synuś a okazało się, że jednak córeczka z czego niezmiernie sie cieszę, bo zawsze marzyła mi się pierwsza córeczka:-D
Waży 326 g i mierzy ok. 20 cm.

Pozdrawiam pozostałe Listopadóweczki

Ostatnia edycja:
No to widzę zdecydowaną przewagę dziewczynek :tak: Gratulacje!
Ciekawe co we mnie rośnie:confused: tak na logikę biorąc, przy założeniu, że przytulanki były 1-2 dni przed owulacją, a męskie plemniczki są szybsze to może być chłopczyk, chyba, że owulacja się przesunęła o dzień i przeżyły same żeńskie plemniczki w oczekiwaniu na jajeczko ;-) He..., szanse są 50/50 :tak: 13 lipca się wyjaśni,

A propos planowani pułci, to niby przytulanki do 12 dnia cyklu i potem nic, zwiększają prawdopodobieństwo na dziewczynkę;-), jak teraz bedzie synek, to następnym razem tą metodę sprawdzę:tak:
Najważniejsze, żeby dzidzia urodziła sie zdrowa!

dlatego napisalam w liczbie mnogiej ze swintuchy jestescie bo pomyslalam ze pewnie nie jedna tak to przeczyta hehehe :-D

hahaha..ja tez na poczatku tak to przeczytalam i tak siedzialam i strasznie glowkowalam co to mialo znaczyc:szok::-Ddopiero po paru razach przeczytania skapnelam sie o co chodzi...hehe...u mnie ciezko pisac polskimi literami..bo klawiature mam holenderska...i nawet inaczej litery sa tu poukladane...i na poczatku sie strasznie motalam..a zmieniac na jezyk polski tez jakos mi niewygodnie...

kaska k dziekuje dziekuje..oby sie spelnilo...i widze ze dzis sypia nam sie dziewczynki ..jedna za druga...hihiohihi...gratuluje tez chlopczykow...malych krolewiczow:))):-D

ja tak patrze jak wczesniej byla dyskusja o tym ze 3d jest nie potrzebne wymysl rodziców tylko ze usg strasznie szkodzi itp... a co do czego to patrze ze co chwila ktos pisze ze idzie na te usg hehehhe

ja chyba jedyna nie idę :-D
też mam wrażenie że już wszystkie mają terminy albo są już po :tak:

dla mnie będą jaja jak i mnie lekarz wyśle :-D chociaż jak wcześniej pisałam pójdę tylko wtedy kiedy zostanę na to usg skierowana przez lekarza
sama się nie zapisuję:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry