reklama

Listopad 2009

Ja dla odmiany obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek :)

reklama
Hej dziewczyny! Tez mam czasami takie ataki wilgoci hehe i czasami się przydają... Dopada mnie po południu drzemka codziennie i niezaleznie od pogody. Humor dziś się poprawil ale to chyba przez słonaczko bo deszczu już mamy z córcią dość..mała się diabelnie nudzi. Mam nadzieje że u was lepsza pogoda
Znowu sie robi brzydko :-(

Ja dla odmiany obudzilam sie z potwornym bolem zeba numer 8. Byłam u "sadysty", dostałam znieczulenie w wersji "bezpieczny dla dziecka", wyrwała mi zeba BEZ ZDJECIA bo przeciez nie mialam mozliwosci zrobienia, znieczulenie zadzialalo tak.. pol godziny pozniej. Poryczlam, pospala, teraz siedze i ledwo przelykam ale nie biore przeciwboli... bo moja gin stwierdzila ze jak dam rade to lepiej nie... i tak moje Panie spedzilam piatek :)

Wspulczuje i podziwiam wytrzymalosci. Ja dentyste omijam szerokim łukiem, a trzeba by bylo isc na kontrole bo cos czuje ze zabki sie psuja. Maluch zabiera mi cale wapno hehe.

Jeju w końcu mogę zacząć wakacje:-) sesja zakończona i teraz w pełni mogę zająć się sobą , moim M, a przede wszystkim maleństwem. W poniedziałek czeka mnie usg 3D i pewni poznam płeć. Umieram z niecierpliwości, zresztą jak z tego co czytałam wiele z nas ;-) Od poniedziałku zaczynam kurs prawa jazdy. Pomyślałam sobie , że te wakacje mam od pracy wolne a potem niewiadomo kiedy bedzie na to czas :-)Mam nadzieję , że podołam. Mój M trochę oponował , ale dobrze się czuję więc czemu nie :-) Bardziej boję się praktyk wrześniowych w podstawówce , ale prowadząca mówiła , że dam radę i jakoś jej wierzę:-) Trzymajcie się cieplutko listopadówki ;-)

Klaudzia maszeruj do dentysty...:tak:. Mnie też zmuszono i gdyby nie to to po ciąży musiałabym mieć usuwaną dwójkę!!!!:baffled: Tak miałam kanałówkę, co prawda za 1000 zł bo nie refundują ale przynajmniej ząb uratowany:cool2:

Wspulczuje i podziwiam wytrzymalosci. Ja dentyste omijam szerokim łukiem, a trzeba by bylo isc na kontrole bo cos czuje ze zabki sie psuja. Maluch zabiera mi cale wapno hehe.

Klaudzia maszeruj do dentysty...:tak:. Mnie też zmuszono i gdyby nie to to po ciąży musiałabym mieć usuwaną dwójkę!!!!:baffled: Tak miałam kanałówkę, co prawda za 1000 zł bo nie refundują ale przynajmniej ząb uratowany:cool2:

Prawda! Ja mialam zrobione wszystkie zeby na poczatku ciąży (bez znieczulenia) i wiedzialam ze mnie ta 8 czeka tylko sie modlilam zeby nie w 1 trym. Idz koniecznie dla dziecka jest bardzo niebezpieczne zakazenie od zebow!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry