reklama

Listopad 2009

u mnie było bardzo gorąco, ale ja nie narzekam, póki co :-) nie wiem jak będzie za parę dni, jak upały się utrzymają :-) na razie cieszę się słońcem
Była też burza, ale nie jakaś straszna. troszke popadało, ale nic nie ochłodziło powietrza. nadal jest ciepło :-)

reklama
a ja dla poprawy samopoczucia umówiłam się na piątek rano do fryzjera i robię się na blond :-) Mąż będzie zachwycony:tak: bo lubi mnie jako blondynkę, a ja jakiś czas temu zrobiłam sobie ciemny kolorek, z czego on nie był zadowolony, ale jakoś to przeżył;-)

hehe mam to samo :-D też byłam na blond a teraz jakoś 2 miechy temu zrobiłam się na czekoladowy.... i D jest załamany że nie ma już swojej blondyneczki:-p
ale powiedziałam że po ciąży robię blond bo z tego co wiem teraz jest to niezbyt wskazane

amolem się smaruję... a D robi mi często zimne okłady...
przed ciążą nie wiedziałam co to ból głowy a teraz co 2 dni normalnie.....:dry:

ja zaraz po zakończeniu pierwszego trymestru z szatynki zrobiłam się blondynką :-) robiłam pasemka, a więc farba nie dotykała skóry głowy. zresztą konsultowałam to z ginką i nie widziała przeciwwskazań :-)

Pianistka u nas też się nie mówi dlatego ja idę w śr do polskiego gina....
i tam się dowiem....:-D
ni zazdroszczę pogody,... i wogóle.....
jaki masz już brzuszek??
bo ja cały czas mieszczę się w te same ciuchy co przed ciążą.....:tak:
a na allegro możesz zadać pytanie sprzedającemu co do dostawy...
do UK podobno jest 180zł za dostawę... ja jeszcze nie wiem jak w IE ale pewnie i u Ciebie i u nas tkaie same będą ceny

Czesc laseczki,
U nas okej, wczoraj poczulam lekko moja dzidzie, a juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak. Jutro moje oczekiwane tyle usg:) Trzymajcie za nas kciuki prosze, mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.

Ka...M ja mam juz brzuszek calkiem pokazny, musze sobie w koncu fotki postrzelac, tylko moj maz gdzies kabelek od aparatu zapodzial i nie wiem czy bede miala jak zgrac. Chyba ze jutro go przycisne i poszuka.
W ciuchy sie nie mieszcze stare, bluzeczki owszem, ale spodnie i spodniczki? Zadna na mnie nie pasuje, jak cudem sie dopne to uciskam brzuszek wiec calkiem przerzucilam sie na mode ciazowa.

Aha, dziewczyny z wysp, wybieracie sie moze na antenatal sessions? Mnie wlasnie przyszlo zaproszenie na serie trzytygodniowych zajec, po 2 godziny dziennie z planem obejmujacym wszystkie informacje, zastanawiam sie wiec czy pojsc, tylko musialabym z pracy wczesniej wychodzic:( Zajecia prowadzone sa przed dwoch GP i dwie midwife i beda puszczac filmiki rozne, uczyc o symptomach porodu, samym porodzie i opiece nad dzidzia po, karmieniu piersia itp. Jutro bede w przychodni to sie musze wywiedziec czy moge pojsc na kilka z zajec i kilka opuscic.

Czesc laseczki,
U nas okej, wczoraj poczulam lekko moja dzidzie, a juz sie zaczynalam martwic ze cos jest nie tak. Jutro moje oczekiwane tyle usg:) Trzymajcie za nas kciuki prosze, mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.

Ka...M ja mam juz brzuszek calkiem pokazny, musze sobie w koncu fotki postrzelac, tylko moj maz gdzies kabelek od aparatu zapodzial i nie wiem czy bede miala jak zgrac. Chyba ze jutro go przycisne i poszuka.
W ciuchy sie nie mieszcze stare, bluzeczki owszem, ale spodnie i spodniczki? Zadna na mnie nie pasuje, jak cudem sie dopne to uciskam brzuszek wiec calkiem przerzucilam sie na mode ciazowa.

miło że wkońcu piszesz.....:-)
napewno będzie ok...o nic się nie martw... dzidzia jest na 100% zdrowa
tylko pisz co będziesz miała :-D ja się będę chwialić pojutrze:-p

a zaproszenia żadnego nie dostałam i nie wiem wogóle o co w tym chodzi....:sorry2:
aaa no i daawaj fotki..... hiiiii
mój brzuch bez zmian......

Witajcie

Dolapal kompa wiec ejstem:) ehehhe

U nas dosc nerwowo wczoraj bylo
frown.gif
caly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
frown.gif
frown.gif
frown.gif

Juz mailam czarne mysli o porodzie i poczywiscie o smierci malca..mego.....

naszczecie pod wieczor uspokoil sie....ale cala nocka nie przespana....

RANY!!!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!!!!!dziewczny.....cche do domku chce....byc zwykla kobieta w ciazy chodzic nqa spacerki pokazywac brzuszek.. A nie moge....:-(:-(:-(

humr dzis do dupy....zalamna jestem...
\
buzka:)

Napisze jutro po poludniu co i jak, nie licze ze mi powiedza jaka plec, ale mam nadzieje ze z moim maluszkiem wszystko okej, strasznie sie strasuje... przydadza mi sie na pewno wasze kciuki, dziekuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry