reklama

Listopad 2009

Witajcie

Dolapal kompa wiec ejstem:) ehehhe

U nas dosc nerwowo wczoraj bylo
frown.gif
caly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....
frown.gif
frown.gif
frown.gif

Juz mailam czarne mysli o porodzie i poczywiscie o smierci malca..mego.....

naszczecie pod wieczor uspokoil sie....ale cala nocka nie przespana....

RANY!!!!!!!!!!!!! MAM DOSC!!!!!!!!!dziewczny.....cche do domku chce....byc zwykla kobieta w ciazy chodzic nqa spacerki pokazywac brzuszek.. A nie moge....:-(:-(:-(

humr dzis do dupy....zalamna jestem...
\
buzka:)

Witaj dudziakowa, milo ze sie odzywasz, jestesmy z toba i czekamy na wiesci caly czas. Najwazniejsze ze jestes pod opieka lekarska, jak cos sie dzieje to reaguja od razu, musisz wiec wierzyc ze wszystko skonczy sie pomyslnie.
Pozdrawiam.

reklama
o jezu jaka mnie biegunka dopadla :( i nie wiem juz co mam poradzic :(

Kasiula, najlepiej nie bierz nic, pij tylko sporo wody z cytrynka zebys sie nie odwodnila, ja mialam biegunke straszna w piatek wieczorem, ale 3 razy w toalecie i przeszlo samo. Zdarza sie, raz w ta raz w ta strone. Mam tylko nadzieje ze jestes w domu i bezstresowo mozesz sobie polezec az ci przejdzie.

Kasiula, najlepiej nie bierz nic, pij tylko sporo wody z cytrynka zebys sie nie odwodnila, ja mialam biegunke straszna w piatek wieczorem, ale 3 razy w toalecie i przeszlo samo. Zdarza sie, raz w ta raz w ta strone. Mam tylko nadzieje ze jestes w domu i bezstresowo mozesz sobie polezec az ci przejdzie.

w domu w domu :( ale juz mam dosc kurcze ciezka noc przede mna ... mi patrze wcale nie przechodzi a maleństwo dzis tak aktywne jak na złosc i mi jak w kichy przywali to szok ah ....

dudziakowa przykro mi ze musisz to przezywac ale staraj sie uzbroic w cierpliwosc i nie denerwuj sie ,wiem ze latwo mowic ale wierzze bedzie dobrze,nie wolno Ci miec czarnych mysli,dasz rade i mam nadzieje ze niedlugo wrocicie cali i zdrowi do domku
trzymam kciuki i pozdrawiam serdecznie:-)

Jejku, Dudziakowa, ja nawet nie umiem nic sensownego napisać, bo wszystko się wydaje zbyt błahe... Trzymaj nam się i nie poddawaj, a maluch niech się nawet nie wygłupia....

Dobry wieczor dziewuszki :) Ja dzis spac nie moge i probuje zmeczyc oczy przy laptopie, ale przynajmniej nadrabiam zaleglosci :)

Matajkaa Witam na fourm :) Jestesmy w jednym wieku wiec nie jestes jedyna mloda mamusia tutaj... :-) U mnie pierwszy dzidzius ale tez sie strasznieee ciesze. Odwiedzaj nas czesciej :)

Kasiula wspolczuje... ja to od 3 dni nie moge nic z siebie "wycisnac" I juz nie wiem czy lepsza biegunka czy zatwardzenie :-(:-(

Dudziakowa glowa do gory, napewno wszystko bedzie dobrze! Musi byc! :-):-) 3mam kciuki, a ty odpoczywaj. Napewno ciezko lezec w szpitalu ale juz za kilkanascie tygodni bedziesz mogla spacerowac ze skarbkiem na spacerki. Pozdrowionka i buziaczki dla Was :*:*:*

Pianistka ja nic nie slyszalam o tych zajeciach. Zapytam w szpitalu albo polozna przy nastepnej wizycie czy u mnie tez cos takiego organizuja :tak:

A ja sie pochwale.... bo choć slub mamy juz z moim K zaplanowany, obraczki kupione to dopiero dzis doczekalam sie oficjalnych oswiadczyn. Heh jednak moj przyszly maz potrafi zaskoczyc i wieczorkiem na stole lezal o ten czekoladowy telegram i sliszny pierscionek schowany w platkach róży :) Oczywiscie odpowiedz.... TAK!

Załączniki

• zareczyny.jpg
    zareczyny.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 67
Ja też cierpię na bezsenność...od paru dni mam taką masakrę...ale nadrobiłam zaległości od 16 czerwca..duuużo się nazbierało... Klaudzia super niespodzianka:-D Dudziakowa trzymam za WAS kciuki!!!!!!!!!!!! Będę pamiętać o Was w modlitwie.. GRATULUJE wszystkim dziewczynom po badaniach...ja dzisiaj jadę na usg..już połówkowe...mam nadzieję że też dobre wieści przyniosę... POZDRAWIAM WAS CIEPLUTKO,ŻYCZĘ WSZYSTKIM DUŻO ZDRÓWKA A SOBIE WRWSZCIE SNU:wściekła/y:

reklama
Witajcie:-)Pisałam już o moim wczorajszym usg na podstronce o usg , ale gdyby tam ktoś nie zajrzał to i tu się pochwalę :-) Będziemy mieli SYNKA !!!!!!!!!! Swoją męskość zaprezentował prawie z każdej strony więc nie ma wątpliwości:-DMaluch ma 386 g i jest zdrowy jak ryba :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry