reklama

Listopad 2009

oj szkoda tego wozka..ale pomysl sobnie ze byc moze byl jakis felerny i moze i dobnrze ze go nie kupiliscie...moze nie byl dla twojej dzidzi przeznaczony i teraz o wiele ladniejszy i lepszy poszukasz:tak:
a ja sie czuje okropnie..upaly..duchota...a tu wakacje dopiero sie zaczynaja 10lipca a 11 lipca moj maly ma urodzinki...jedynie z czego sie ciesze ze juz w piatek bede u lekarza no i moze jak mi bobasek nie wywinie psikusa to wkoncu bede wiedziec czy tam w brzuchalku mam ta moja dziewczyneczke-ksiezniczke mala:)))):-Dno i tak siedze w domu i zdycham za przeproszeniem..nawet dzis obiadu nie gotuje:-pniech sie dzieje co chce:)))

reklama
Ka,,,,,,m masakryczna historia i niewyobrażalna tragedia i przestroga dla nas... Bo gdybyś nie napisała o takim zdarzeniu to ja bym chyba nie wpadła nawet na to, że drzemką mogę stracić szczęście...:-(

Ach dziewczyny ja tez zdycham! Upal u mnie straszny a zapowiadaja wiecej slonca i jeszcze cieplej. Klientek na lato przybywa a ja w tej duchocie przy suszarce non stop. Pot leje sie ze mnie jak ze swini. no ale teraz chlodny prysznic i moge odpoczywac a jutro wolne sobie zrobilam wiec moze przejde sie na jakies zakupy dla siebie bo nie mam w czym chodzic :szok::szok: przegladnelam wczoraj cala szafe i niestety 3/4 za male lub obcisle. Nigdzie nie moge znalezc spodenek do kolana do ktorych moglabym sie zmiescic w te upaly. MASAKRA poprostu!!! A przez wiatraczek mam ciagle bol glowy wiec odpada.

A u nas upalu nie ma...Owszem, jest cieplo, jak raz na jakis czas zaswieci slonce to moze i goraco, ale slonca jest bardzo malo. Chmurzy sie i chmurzy, a nawet padac nie chce. Taka ciezka pogoda...

u nas tez dziś było bardzo słonecznie, ciepło- za ciepło, bo duszno i skończyło się to burzą, a teraz mamy małe ochłodzenie.
a to chmura z nad naszego balkonu

a tak burza nam dowaliła, że studzienki kanalizacyjne wylewały wodę, na podwórku rzekę miałam:szok:
ale już jest o.k.:tak:

jja też bym nie powiedziała że takie coś jest możliwe...
ale teraz napewno będę strasznie ostrożna.....
a jak będzie chciało mi się spać a D będzie w pracy to chyba zadzwonię sobie po koleżanki.....

Ka...M kochana Amolem lub Armatorem sobie posmaruj skronie lub czoło, pomaga:tak:. Wspołczuję Ci tych bóli, bo mnie też jakiś czas męczyły, ale odpukać mam spokój:-)

reklama
a ja dla poprawy samopoczucia umówiłam się na piątek rano do fryzjera i robię się na blond :-) Mąż będzie zachwycony:tak: bo lubi mnie jako blondynkę, a ja jakiś czas temu zrobiłam sobie ciemny kolorek, z czego on nie był zadowolony, ale jakoś to przeżył;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry