reklama

Listopad 2009

więc zaczynamy pakowanie :tak::-)
wracamy za około 2 tygodnie zobaczymy jak będzie

babcia już mi gołąbki szykuje i kręci drożdżówkę
będę siedziała w ogrodzie a martynia wybiega się i pobawi z kuzynkami

muszę tylko ograniczyć ilość chętnych do wakacji
martynia szykuje 4 misie do wyjazdu :-D dwóch będzie musiało zostać
bo jeszcze rowerek zabieramy i wózek dla laki itd itd...
ale się cieszę
jutro wyruszamy pewnie wieczorkiem jeszcze zajrzymy

reklama
No to masz na szczescie bardziej komfortowa sytuacje. Ja niestety tak nie mialam i do tego nawet wyjscia do lekarza kazali mi odrabiac (ale nie mam zamiaru, bo o ile sie nie myle, zgodnie z prawem, wcale nie musze) i obcieli m ipremie jak bylam 2 tygodnie chora na zwolnieniu. Wiec wkurzyli mnie. A teraz mi zle, ze siedze sama i nie wiem jeszcze dobrze jak sobie czas zorganizowac:P
To w takim razie bardzo dobrze że poszłaś na zwolnienie, szybko przywykniesz do nowej sytuacji i pracą sie nie przejmuj. Skoro nie chcieli...ich strata!

A mnie dziś znowu głowa boli :(

Pozdrawiam

gie-oska ale fajnie :-) masz już córeczkę i teraz synek. superowo!
inez77 gratuluję córeczki:-)

Klaudzia, aż C zazdroszczę takiej super niespodzianki, ale on romantyczny:tak: !!!

kaśka k udanego wypoczynku! Narobiłaś mi smaka tą drożdżówką.

a ja już w połowie zakupów do remontu mieszkania, oglądaliśmy też w Praktikerze żyrandole do dziecięcego pokoju i są tam śliczne z Kubusiem Puchatkiem, z autkami, misiami czy księżniczkami, nawet nie drogie bo po 40 zł, mieliśmy kupić z misiami, ale w sumie będziemy we Wrocławiu 13 lipca to po badaniu 3D jak poznamy płeć, pojedziemy i kupimy:tak:
jutro mam kontrolną wizytę u mojego ginekologa, mam nadzieję, że chorobowe mi przedłuży.

Gie-oska - gratuluję synka !!!

A ja dziś pojechalam do pracy, żeby pomóc zrobić raportu miesięczne dziewczynie ktora mnie zastępuje na czas chorobowego i macierzyńskiego a tu się okazuje, że złamała kość środstopia no i ma 4 tygodnie zwolnienia. Moja szefowa jest załamana obiecalam jej, że porozmawiam z moim lekarzem o ewentualnej możliwości powrotu do pracy (jutro mam wizytę).
Jutro się okaże czy wracam do pracy, nawet bym chciała ale nie będe ryzykować jeżeli gin nie pozwoli.

Dziewczyny, a jak Wasze ciśnienie? Ja nie wiem, czy to przez pogodę, czy taka moja uroda, ale mam tak niskie, że jak zmierzyłam przy lekarzu, to kazał powtarzać! Dziś miałam 85/40, a do tego puls 100! Czy któraś też tak ma?

Dziewczyny, a jak Wasze ciśnienie? Ja nie wiem, czy to przez pogodę, czy taka moja uroda, ale mam tak niskie, że jak zmierzyłam przy lekarzu, to kazał powtarzać! Dziś miałam 85/40, a do tego puls 100! Czy któraś też tak ma?
O rany ! Tak niskiego jeszcze nie miałam. Ale rzeczywiście, mam ostatnio niskie, a puls wysoki, przez co kiepsko się czuję.

reklama
Ja bardzo czesto miewam tak niskie cisnienie, a nawet nizsze-kilkanascie razy w roku. I przy tym niestey puls wysoki-to gorzej. Ale twraz w ciazy ialam ksiazkowe, zobacze jutro na wizycie ile mi zmierza:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry