Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wybieram się w przyszłym tygodniu ze zwolnieniem. Ale tak to chyba by mi się nie chciało, pozatym ze względu na moje łożysko lekarz by mi nie pozwolił. Witaj i serdecznie gratulujęWitammogę sie dołączyć? termin mam według OM na 25 listopada
a w brzuszku najprawdopodobniej jest dziewczynka
Jestem młodą mamusią... mam 19 lat i jak widać mam juz malutkiego synka, a teraz jeszcze drugie dziecko... ale ja się bardzo cieszęjestem z trójmiasta i mam na imie Weronika
![]()

Mnie lekarz przepisał magnez z witamina B6 i jak na razie skurcze minęłyJa tez mam skurcze lydek i strasznie to boli mam nadzieje ze lekarz cos mi na to da??
Trzymajcie się! Będzie dobrze. Trzymam mocno kciukiWitajcie
Dolapal kompa wiec ejstemehehhe
U nas dosc nerwowo wczoraj bylocaly dzien pod EKG siedzilam....bo malemu tetno skakalo jak oszalale jak pilka do gry....![]()
![]()
![]()
![]()
Gratuluję synusiaWitajcie:-)Pisałam już o moim wczorajszym usg na podstronce o usg , ale gdyby tam ktoś nie zajrzał to i tu się pochwalę :-) Będziemy mieli SYNKA !!!!!!!!!! Swoją męskość zaprezentował prawie z każdej strony więc nie ma wątpliwościMaluch ma 386 g i jest zdrowy jak ryba :-)
Gratuluję córeczkiDziewczynki...ja wróciłam z usg 4d...jestem zaskoczona jak pięknie wszystko było widać...dzidzi zdrowa to najwazniejsze...no i będziemy mieć CÓRECZKĘtak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!
kolejna lalka)) pięknie...
w sumie ile mamy chłopaczków a ile dziewczynek?
ja mam chłopca![]()
ja tez mam chlopca, ale chyba panowie sa w mniejszosci![]()
I Wam dziewczyny gratulujęhej dziewczyny melduje sie po wizycie:-)bedzie facecik bardzo sie ciesze:-)m tez:-)bobas jest zdrowiutki,dobrze sie rozwija i wszystkie wymiary ma w normie:-)wazy ok 450g czyli waga odpowiada tc:-)

bo dzidzia ok