• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

klaudzia a przerobiłaś już tą sukienkę?? bo miałaś coś tam doszywać??
pewnie po ślubie będzie jakis uroczysty obiadek :)))
ślub to ślub więc emocje są podobne :))

reklama
Jeżeli chodzi o podróż poślubną - mój Ł nie może się zdecydować i szlag mnie trafia. podobnie było w tamtym roku i nigdzie nie pojechaliśmy :confused: Podobno to kobiety są niezdecydowane... Ja bym chciała do Danii z tego względu, że nie za bardzo mogę zmieniać klimat i boję się o dzidzię. Mam nadzieję, że w tym roku wypali... Jestem juz zmęczona pracą i baaardzo pragnę urlopu... A co do zdjęć - zaraz wstawię jakieś ;-) zawsze na nk możesz wejść ;-) Logowanie do nasza-klasa.pl

aza na pewno wszystko będzie dobrze... daj znać jak tylko się coś dowiesz, a na necie lepiej nie czytaj nic bo tylko niepotrzebnie będziesz się stresować a na pewno okaże się że to coś błahego :))

Dania jest śliczna :)) no i podobny klimat niezbyt gorąco. Nie daleko. Ja po ślubie to byłam pare dni w Budapeszcie i Egerze. Ślub braliśmy w październiku więc tylko na Węgrzech było jeszcze całkiem ładnie. Nawet mieliśmy okazje się popluskać w basenie :))

Helena dobrze ze juz wszystko ok. :)
Aza idz do gin on powinien wiedziec co Ci jest i najszybciej jakies kroki dla Was bezpieczne podejmie...

dziewczyny wiem ze mamy duzo zmartwien, ale mnie nie przeraza nic bardziej od chrzcin - na razie :P - nawet porod... Mam miec 30 osob i juz sie zastanawiam nad menu :|

Też myśleliśmy o Węgrzech. Ale przez te powodzie i opady deszczu, zrezygnowaliśmy na rzecz Danii. We wrześniu będzie druga część podróży, bo wybieramy się do Czech ;-) musielismy rozłożyć sobie w ten sposob urlop, bo nie dostaliśmy 2 tygodni pod rząd...

Też myśleliśmy o Węgrzech. Ale przez te powodzie i opady deszczu, zrezygnowaliśmy na rzecz Danii. We wrześniu będzie druga część podróży, bo wybieramy się do Czech ;-) musielismy rozłożyć sobie w ten sposob urlop, bo nie dostaliśmy 2 tygodni pod rząd...
Jeśli chodzi o Skandynawię to polecam Bornholm (zresztą to duńska wyspa). Jak dla mnie rewelacja. A prom ze Świnoujścia prawie wcale nie buja :-)

Helena dobrze ze juz wszystko ok. :)
Aza idz do gin on powinien wiedziec co Ci jest i najszybciej jakies kroki dla Was bezpieczne podejmie...

dziewczyny wiem ze mamy duzo zmartwien, ale mnie nie przeraza nic bardziej od chrzcin - na razie :P - nawet porod... Mam miec 30 osob i juz sie zastanawiam nad menu :|

ja proponuje zbieranie sily na porod i nie zamartwianie sie chrzcinami:tak:najwazniejsze by twoja dzidzia byla zdrowa...a wtedy bedziesz sie zamartwiac o chrzciny:tak:nie odbierz tego zle..ale z takimi malusimi dzieciatkami roznie bywa...ja urodzilam moje pierwsze...zaplanowana data chrzcin,goscie itp...w domu gotujace sie potrawy..stoly..a w nocy okolo 24.00..jechalam z malym nas pogotowie bo dostal goraczki i ataki dusznosci..wymioty...od tego czasu boje sie co kolwiek planowac na przod...i wole odczekac jakis czas az bedzie cieplej-jesli chodzi o chrzciny..przedewszystkim skupiam sie na dziecku...a czas pokaze co bedzie potem:tak:ale to tylko moj tok myslenia..byc ,moze nie mam racji:confused:

reklama
Anja ja jestem z typow ktore nie przyjmuja innej wiadomosci anizeli ze wszystko musi byc w porzadku.... :) mam wszystko zaplanowane i zazwyczaj sie wyrabiam z planami... ciaza tez w 100% zaplanowana... wiem ze dziecko roznie moze sie zachowywac ale nigdy nie bede na przod myslec ze moga byc jakies problemy... :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry