C
Cleo1981
Gość
Fajne rozwiązanie ślub i chrzciny w jednym:-) pozazdrościć księdza:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahahhahahO kurde mary nie zwróciłam na to uwagi !!! Masakra, na mnie też to przechodzi!!! Dla mnie też było pocieszne, ale ostatnio w castoramie kazał mi oglądać kafelki do łazienki w łaty!!!!![]()

Jak mnie cycunie bolały to naprawdę przyniósł mi masć łagodzącą do wymion!!! Bardzo skuteczna!!! Wcześniej oczywiście sprawdził skład dokładnie!!!
Julcia S gratulacje drugiego synka ;-):-)
hahahahhahah
a nie kupuje ci jeszcze sexi ciuszków z wymionkami?? ;-)

ale sie usmiłam

Ale sie usmialam! Cay dzien mialam jakis melancholijny, a teraz usmialam sie do lez! To sie nazywa zboczenie zawodoweJeszcze nie, ale nie wywołuj wilka z lasu!!! Jak nie byłam w ciąży, to miał teksty: "chyba masz kochanie ruję"... Teraz wg niego jestem "wysokocielna" , a czasem masuje mi "grzbiet"...Jak mnie cycunie bolały to naprawdę przyniósł mi masć łagodzącą do wymion!!! Bardzo skuteczna!!! Wcześniej oczywiście sprawdził skład dokładnie!!!
![]()

Cieszymy sie razem z Toba! Ja w pierwszej ciazy tez bylam twarda i o plec nie pytalam!To i ja się pochwalę.
Właśnie wróciłam z USG.
Wszystko jest w porządku.
Dzidziuś waży 450 g , olbrzym co? Prawie 0,5 kg żywej wagi
Wygląda na to, że wszystko ma na miejscu.
W sumie to dalej leży sobie na pleckach, głowę ma z mojej prawej strony, a myślałam, że ma po lewej, bo w prawą stronę zazwyczaj kopie i sądziłam, że tam muszą być nogi .
A tu niespodzianka i wygląda na to, że wali głową i rączkami w mój prawy bok
Widziałam serduszko, dwie komory, przedsionki i takie tam.
O płeć nadal nie pytam-jestem twarda![]()
Powiedział, że skoro nie chcę się napalać to jeszcze warto z tym trochę poczekać żeby mieć pewność na 99 % co do płci .
Mam powtórzyć toksoplazmozę i cytomegalię IGM, zrobić morfologię i mocz i przyjśc z wynikami 18.07 (czyli już w następną sobotę) do szpitala jak będzie mój doktorek miał dyżur.
Wówczas zrobi mi USG 3D tylko muszę przynieść płytkę żeby mi to nagrał .
Fajowo !!!! Bardzo się cieszę !!!
A najbardziej cieszy się mężuś, bo on biedny teraz w delegacji przez 2 miesiące i wpada tylko na weekendy i był załamany, że nie może teraz ze mną chodzić na usg, które mam zawsze w tygodniu, a tu doktorek zrobił nam nieświadomie niespodzianke i każe przyjść w sobotę czyli jak mężuś wróci do Wrocka na weekendWięc śmigniemy razem na to USG 3D . YUPI !!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-) W szpiatlu jak urodzilam to mi nie powiedzieli bo byli pewni ze wiem-sama sie dopytywlam!!! Ale teraz to bylo dla mnie wazne-nie najwazniejsze, ale wazne

Royanna , cieszę się, że Ci porawiłam humorAle sie usmialam! Cay dzien mialam jakis melancholijny, a teraz usmialam sie do lez! To sie nazywa zboczenie zawodowe![]()

. Tak piszę to pół żartem, pół serio, ale tak naprawdę te jego krowie docinki często rozładowują atmosferę