reklama

Listopad 2009

reklama
taaaaa śpiworek słodziutki... ale byście tatusia widziały jaki chodził szczęśliwy po sklepie jak to zobaczył.... takie miał słodkie oczy... hehe
a niech się cieszy że coś może kupić dzidzi co się jemu bardzo podoba... to w sumie tylko kilka rzeczy z tysiąca które trzeba będzie kupić :-D

a jeszcze napis na śpiworku jest taki : "daddy`s girl, daddy`s team"
a na kocyku "i`m mini Man United fan" heheheh zabawne....

dokładnie... takie zakupy to ma być szczęsliwy moment dla RODZICÓW a nie dla mamy a tata płaci.....
ja zawsze się z D dogadywałam w prawie wszystkim i wiem że mi taki zakup ani dziecku krzywdy nie zrobi a jego ucieszy więc dlaczego miałabym się nie zgadzać??
tym bardziej że on popiera wszystkie inne moje wybory....
a na łóżeczko może i bym się zgodziłaale kosztuje 150e i nie ma żadnych dodatków.... więc się nie opłaca.....

Ej, faceci to są mega gadżeciarze!!! Wasi mają coś z piłką nożną... Spoko. Mój jest weterynarzem i nad życie kocha krowy!!!:confused::baffled::tak: A z krowami jest wszystko!!! Więc śpię w pościeli w łaty, jem z łaciatych talerzy itd, itp:confused::-D

Ej, faceci to są mega gadżeciarze!!! Wasi mają coś z piłką nożną... Spoko. Mój jest weterynarzem i nad życie kocha krowy!!!:confused::baffled::tak: A z krowami jest wszystko!!! Więc śpię w pościeli w łaty, jem z łaciatych talerzy itd, itp:confused::-D
hahahahhahahahaha:-D:-D:-D
mamulica, a zwróciłaś uwagę na swój nick? - maMUUlica :-D
o fazie u dorosłego faceta na krowy jeszcze nie słyszałam - pocieszne:-)

A ja muszę Wam powiedzieć, ze my z moim M trafiliśmy na super księdza. Jesteśmy po ślubie cywilnym i jak się dowiedzileiśmy że dzidziuś będzie to postanowiliśmy że weźmiemy kościelny (M zależało na tym, mnie jakby ciut mniej). I zaczęliśmy myśleć i wymyśliliśmy że ślub i chrzciny w jednym zrobimy tzn na jednej mszy. I poszliśmy do tego właśnie ks i on bez problemu, wyznaczył nam datę, życzył zdrowia w ciąży, dał nam nr swojej komórki, gdybyśmy chcieli pogadać:szok::szok::szok::tak::-)... SUPER!!!!

reklama
hahahahhahahahaha:-D:-D:-D
mamulica, a zwróciłaś uwagę na swój nick? - maMUUlica :-D
o fazie u dorosłego faceta na krowy jeszcze nie słyszałam - pocieszne:-)
O kurde mary nie zwróciłam na to uwagi !!! Masakra, na mnie też to przechodzi!!! Dla mnie też było pocieszne, ale ostatnio w castoramie kazał mi oglądać kafelki do łazienki w łaty!!!! :confused::baffled::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry