reklama

Listopad 2009

Ja tylko na sekundę :)
Szykuję się ostro do wesela mojego braciszka :-)

Madziek niebardzo wiem o co Ci chodzi ze specjalizacją? :-)

Klaudzia gratuluję !!!! Mam nadzieję, że przywykniesz szybko, że w brzusiu siedzi chłopaczek :-)

Kasiula Tobie również gratki !!!!

Olica dziekuje bardzo, a ja juz przywyklam i ciesze sie przeogromnie, nie wyobrazam sobie teraz ze myslalam ze to dziewczynka, przeciez maly bokser we mnie siedzi hehe :-)

reklama
Witam mamuśki:-)
Ja na chwilkę bo śmigam do sklepu po jakieś śniadanko:-D
W nocy mnie skurcz nogi złapał tak straszny że myślałam ze mi nogę urwie, ale bolało!!!! Pierwszy raz coś takiego miałam, i nie zyczę nikomu.

Papa odezwę się pozniej.Miłego weekendziku i dzidziusiów brykających w brzusiach:-)

Teraz czekam na urlop w Polsce, jade 10 sierpnia, wracam 26:) w Polsce zrobie moje 3ie i ostatnie usg, nie zdecydowalam czy 2D czy 3D jeszcze, badania krwi i moczu. Poza tym zahaczymy o wesele mojej kuzynki, musze wiec sobie jakiejs ladnej kiecki poszukac w tym tyg.

Kladzia a ty jak do slubu, masz jakas kreacje? Stresujesz sie czy nic?

Pianistka ja jade w poniedzialek i tez zahaczam o wesele kuzynki i ide na 3cie i ostatnie USG w Polsce. Zdecydowalam sie na 3D zeby miec pamiatke dla synusia jak bedzie starszy no i oczywiscie zeby normalny Polski lekarz sprawdzil jak sie czuje moja kruszynka :-)

Na slub(cywilny) i wesele kuzynki mam jedna kreacje, naszczescie moj slub pierwszy :-) Sukienka skromna, biala ale nie typowo slubna w kwiatuchy, wkleje zdjecia po slubie napewno :-)

Pozdrowionka :*

Wróciłam ze spożywczaka i juz mnie zdążył baran w sklepie wkurzyć.Stoje 10 min w kolejce po wędlinę i byłam akurat ostatnia.Patrzę przyszedł sobie jakiś cwaniaczek i się wpycha no to nie wytrzymałam i mowię mu że za mną jest koniec kolejki a on mi burknął że on chciał tylko kiełbasę, no to mu , że ja tylko wędlinę!!! Spojrzał na mnie chyba stwierdził że z brzuchatą nie będzie się kłocił i grzecznie stanął w kolejce:-D

Jak fajnie tak poczytac o slubach, mozna sobie swoj przypomniec. Weszlam dzisiaj na wage i 67kg, bylo 63. Mysle ze nie jest zle jak na polowe ciazy co? Pije calcium musujacy bo mi sie nasililo moje atopowe zapalenie skory i czekam az zadzialaja masci od mojego cudownego dermatologa. swedzi jak ...... i jestem cala czerwona i drazliwa strasznie. Modle sie tylko zeby moje dzieciatko tego nie odziedziczylo po mnie. Bo mnie w dziecinstwie mama musiala trzymac za rece zebym sie do krwi nie rozdrapala. Teraz na szczescie medycyna poszla troche dalej. Wszystko bylo dobrze jak bralam tabletki, ale teraz w ciazy lekarz mi nic nie zapisuje i sie wszystko nasila.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry