reklama

Listopad 2009

Cześć dziewczyny,
od paru dni zauważyłam mokrą bieliznę. Na początku myślałam, że popuściłam siku :) ale po którymś razie zaczęłam się niepokoić. Dziś np. wstałam z krzesła i nagle poczułam mokro. W środę rano mam lekarza, poczekam i nie będę panikować, ale czy któraś z was też tak ma?
Dodam, że mam małą grzybice, której nie idzie wyleczyć, jedynie zaleczam cały czas. Może to ma wpływ???
Co myślicie?

reklama
dziubasek
Nigdy nie słyszałam o podobnym przypadku i w sumie nie sądzę aby mógł być to powód...ale co ja tam wiem:sorry2:
Postaraj się zachować spokój nie przemęczaj się, staraj leżeć i czym prędzej do lekarza!

Cześć dziewczyny,
od paru dni zauważyłam mokrą bieliznę. Na początku myślałam, że popuściłam siku :) ale po którymś razie zaczęłam się niepokoić. Dziś np. wstałam z krzesła i nagle poczułam mokro. W środę rano mam lekarza, poczekam i nie będę panikować, ale czy któraś z was też tak ma?
Dodam, że mam małą grzybice, której nie idzie wyleczyć, jedynie zaleczam cały czas. Może to ma wpływ???
Co myślicie?
ja tak mam! i u mnie to popuszczanie moczu :-(normalnie muszę nosić podpaski, bo wkładki nie dają rady :-(

Witam wszystkie przyszłe Mamusie! Dawno mnie nie było, ale teraz mama nadzieję, że będę częściej.

Dziubasek08, ja mam tak samo i to już od kilku tygodni. Na początku tez bardzo się bałam, ale lekarz powiedział, że w ciąży to się zdarza. Są to upławy + nietrzymanie moczu. Ale dla pewności, na Twoim miejscu bym to sprawdziła. Zawsze lepiej mieć pewność i nie denerwować i siebie i dzidzi :-)

Ja na razie nie mam twardniejącego brzuszka, przynajmniej tak mi się wydaje. Może nie umiem tego po prostu wyczuć:-(
Za to bardzo, ale to bardzo szybko się męczę! Ciśnienie mam okropnie niskie i przy temperaturze powyżej 20 stopni ledwo żyje:-( Może to dlatego, że w ciągu ostatniego miesiąca przytyłam aż 4,5 kg!! Muszę skończyć z słodkościami :-(

Pozdrawiam!

Kochane dziewczyny!!! Melduję się po powrocie od gina!!! Na szczęście wszystko jest ok!;-)Zbadała mnie ginekologicznie i usg: szyjka zamiknięta, mały ok, macica miękka! Przepisała mi tylko no spe forte i kazała brać sobie magnez. Cieszę się że poszłam bo uspokoiłam się bardzo. Mnie też brzucho twardnieje od czasu do czasu - powiedziała mi że to normalne o ile nie pojawia się regularnie; w kwestii ruchów powiedziała że powinnam czuć minimum 6 kopniaków dziennie póki co, aha!!! ja mam małą infekcję dróg moczowych i powiedziała że bóle brzucha mogą być skutkiem infekcji właśnie. Jutro idę zbadać mocz, bo dziś kończe brać tabl na to, a profilaktycznie zakupiłam Żurawit:tak:. Ale mi ulżyło:tak:!

Kochane dziewczyny!!! Melduję się po powrocie od gina!!! Na szczęście wszystko jest ok!;-)Zbadała mnie ginekologicznie i usg: szyjka zamiknięta, mały ok, macica miękka! Przepisała mi tylko no spe forte i kazała brać sobie magnez. Cieszę się że poszłam bo uspokoiłam się bardzo. Mnie też brzucho twardnieje od czasu do czasu - powiedziała mi że to normalne o ile nie pojawia się regularnie; w kwestii ruchów powiedziała że powinnam czuć minimum 6 kopniaków dziennie póki co, aha!!! ja mam małą infekcję dróg moczowych i powiedziała że bóle brzucha mogą być skutkiem infekcji właśnie. Jutro idę zbadać mocz, bo dziś kończe brać tabl na to, a profilaktycznie zakupiłam Żurawit:tak:. Ale mi ulżyło:tak:!
Uffff..... no to luzik :cool2:

bosastopka mam nadzieję, że będzie Cię z nami więcej :-)

mamulica super! uspokoiłaś się, a to bardzo, bardzo ważne! a jeszcze ważniejsze, że z dzieciem wszystko gra :-)

reklama
mamulica a jak masz brać nospę? Tzn w jakich dawkach i jakoś regularnie, czy doraźnie?
Ja właśnie sobie połknęłam 2 tabletki, bo strasznie mnie skurcze męczą. Pewnie nie pomoże, liczę raczej na siłę sugestii :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry