Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo mi się macica stawiała, regularne skurcze co 15/30min przez całą dobę i tym podobne rewelacje. Odstawiłam, bo miałam po tym jeszcze silniejsze skurcze, no i chyba wszystkie inne skutki uboczne tego leku. Na razie nieźle się czuję po Asparginie, chociaż brzuch nadal mi twardnieje.hej... Tez mam twqrdniejący brzuch od czasu do czasu ale mija....
Co do Fenoterolu to niestety narazie go biore i nie czuje sie po nim najlepiej wiec przy najblizszej okazji spytam gina czy moge go odstawic...albo zeby dał cos innego.... dostałm go po szpitalu jak miałam podejrzenie kolki nerkowe....A ty Bura dlaczego go brałaś....???
Na mnie nospa nie działa. Wcześniej przy bolesnych miesiączkach też nie pomagała.mi lekarz powiedzial zebym brala nospe jezeli bedzie twardniał brzuch i teraz (bo wczesniej nei wiedzialam ze tak trzeba) gdy tylko widze ze brzuch naprawde robi sie twardy to biore ... wole dmuchac na zimne
Gawit ciesz się, że Ci brzusio nie twardnieje, bo to nic przyjemnego i dodatkowy stres. Jeszcze masz czas na skurczekurczę dziewczyny a ja nie zauważyłam twardnienia brzucha! a to chyba tez nie dobrze, bo w końcu macica powinna ćwiczyć i te skurcze Braxtona-Hicksa powinnam już mieć?

Na razie szyjka jest ok, ale już mi lekarz zapowiedział pesar (powiedział, że prędzej czy później zacznie mi się rozwierać przy tych skurczach). Zobaczymy w piatek na badaniu - mam nadzieję, że nadal wszystko jest ok.Jeśli szyjka się nie rozwiera to wszystko ok

mam nadzieję że wszystko dobrze.....a ja wlasnie dzownilam do szkoly rodzania i zapisuja najlepiej po 24 tc i szkola jest bezplatna pod warunkiem ze jest sie mieszkanka miasta ;] no i chyba sie wybiore bardzo mila pani zapraszala powiedziala ze na miejsciu wszytsko mi wyjaśni itpwiec chyba sie zmobilizuje
![]()
to śmigaj tam zawsze można poznać kogoś i miło spędzić czas
:-)
mimo że u nas to trzeba zapłacić za takie atrakcje