prettyM
zamikołajkowana :)
:-d:-d:-dprettym z tymi skorpionami twoja mama ma całkowitą rację!!! Ja jestem skorpionem!!! Wspaniali ludzie i tacy skromni
:-d!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-d:-d:-dprettym z tymi skorpionami twoja mama ma całkowitą rację!!! Ja jestem skorpionem!!! Wspaniali ludzie i tacy skromni
:-d!!!
nieeeee kotka......PrettyM z tymi skorpionami Twoja mama ma całkowitą rację!!! Ja jestem skorpionem!!! Wspaniali ludzie i tacy skromni
!!!
KaM prześliczny kociak (kocur pewnie, co?). Ja też kocham koty, sama mam moją przenajcudowniejszą kocią córeczkę
... Więc jako że czekam na Synusia, to taka parka będzie
... Te które nie kochają kotów zapewne właśnie zdiagnozowały u mnie zaburzenia psyachiczne
![]()
i śmieję się teraz że D ma 3 baby w domu
nie powiększamy tylko wcześniej była wanna a teraz będzie prysznic i przez to będzie więcej miejscaniunians nie martw się dasz radę....jeszcze trochę i będzie koniec....
a powiedz Wy powiększacie łazienkę tak??
u nas było podobnieU nas to było działanie całkwicie i w 100% planowe ale... założyłam że pierwszych kilka cykli nie uda mi się pewnie zajść w ciążę ( w końcu tyle jest dziewczyn które muszą próbować wiele razy, a ja i nie za najmłodsza - 34 lata). W sumie myślałam że będzie pewnie marcowe.. a tu bam! strzał w 10 za pierwszym podejściem.
ja nie lubię kotków ale to pewnie mam taki uraz bo od dzieciństwa mam alergie na sierści a szczególnie kotów. Nie mogę przebywać w pomieszczeniu w którym nawet kilka godzin wcześniej był kot.PrettyM z tymi skorpionami Twoja mama ma całkowitą rację!!! Ja jestem skorpionem!!! Wspaniali ludzie i tacy skromni
!!!
KaM prześliczny kociak (kocur pewnie, co?). Ja też kocham koty, sama mam moją przenajcudowniejszą kocią córeczkę
... Więc jako że czekam na Synusia, to taka parka będzie
... Te które nie kochają kotów zapewne właśnie zdiagnozowały u mnie zaburzenia psychiczne
![]()
. I czekamy teraz na MALINKĘ NASZĄ
Dzisiaj kupiłam dla niej śliczną kieckę...a w ubiegłym tygodniu mase ubranek..tak że na ten pierwszy okres jesteśmy już zaopatrzeni :-)

. Irracjonalnie nawet chodzić, wstawać się bałam, zeby tylko kruszynek został u mamuni w brzusiu
...