Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to tak jak dzisiaj u mnie :-( też sie zastanawiam nad wiytą w szpitalu. Tylko muszę poczekać aż ktoś z samochodem wróci z pracy i wykaże chęć mnie zawieść do WarszawyOd rana mam skurcze, co prawda bezbolesne (w większości - tylko 2 były bolesne) ale ilośc ich jest zastraszająca
za każdym razem co się ruszę albo brzucha dotknę. Wzięłam 2 no-spy, nawet spastiokol i nic! Tzn jeśli leżę albo siedzę nieruchomo jest ok ale jeśli choćby przekręcę się na drugi bok zaraz skurcz.
:-( a nasze kłótnie są najczęściej przez osoby trzecie
Słowo honoru, nie przesadzam - jestem baaardzo obiektywna w tej kwestiiNa pewno przesadzasz, może to autko nie jest takie złe, a tylko znudziło Ci się. Mojemu szwagrowi z 3 lata temu ukradli z Fiata 126p taki stojak na komórkę, a radio zostawili, najlepsze jest to, że ten stojak kosztuje może 5-10 zł i przy tym nawet szyby nie wybilia! jak kupił Punto i założył nowe wentylki do kół to mu je ukradli, ten to ma szczęście do złodziei którzy lubią pierdółki.
Zdjęć nie będę wstawiać, bo jest akurat umyty i rdzę wszędzie widać :-) Ale lubię go za to właśnie, że nie mam stresu, że go gdzieś obetrę, o coś zahaczę, w coś przywalę... A ostatnio (mniej więcej od drugiego trymestru) zdarzają mi się takie sytuacje.Ja jaks czas temu tez zauwazylam siniak wokol pepka i czasem mam twardzszy brzuch wieczorem. Mysle ze pepkiem nie ma sie co przejmowac, a jak brzuszek jest za dlugo twardy, to moze znaczyc ze bylas za aktywna czy cos i powinnas troche odpoczac. Cos takiego nam polozna w szkole powiedziala. Ze jak jednego dnia przesadzimy z aktywnoscia, to nastepnego dnai lepiej poodpoczywac i zwolnic tempo.Czesc dziewczyny ja po siasiedzku, bo jestem z Grudnioweczek 2009
Chcialabym sie was o cos spytac!!! Pytalam dziewczyn na naszym forum, ale wciaz nikt mi nie odpowiedzial, wiec sprobuje tutaj. Otoz od paru dni moj pepek robi sie zolty a wokol niego taki fioletowy i wyglada jakby byl siny. Dzis nawet bardzo. Jak go przycisne mocniej to troche zaboli:-(. Czy moze ktoras z was miala cos takiego?? Najczesciej pojawia sie to jak jestem zmeczona i brzuszek twardnieje, ale tylko jak chodze jest twardy, jakby chcial eksplodowacTutaj w Szkocji u poloznej wspomnialam o tym a ona na to, ze wszystko jest oki i tak sie dzieje, bo tam wszystko sie rozciaga - naciaga, ale ja tu nie wierze do konca lekarzom
Jesli ktoras sie z tym spotkala i wie cos wiecej na ten temat - czy to jest normalne:-(z gory dziekuje za odpowiedzPozdrawiam:-)
No cos Ty mamuskaO matko! Przegapiłam to:-( Ale najważniejsze, że już jest dobrze, oszczędzaj się i nie denerwuj, to jakieś fatum, też się z mężem kłóciłam w poniedziałek i potem brzuch mnie bolał w dole, u ryczałam się przy tym, aż mały mi się mniej ruszał- nie nawiedzę takich sytuacji, bo ja zawsze płaczę jak się kłócimy, ja to jestem starsznie nerwowa i wrażliwa:-( a nasze kłótnie są najczęściej przez osoby trzecie
![]()
ale raczej wszystkie powróciły do domciu