reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Gosia Lew współczuje... bardzo mi przykro... nawet trudno sobie mi wyobrazić jak się czujesz :((( następnym razem na pewno będzie lepiej ... trzeba myśleć pozytywnie, ale to przyjdzie z czasem ...

Tak smutno się tu zrobiło... aż nie chce się nic pisać....
Ja dzisiaj w końcu oddałam moją sukienkę ślubną do komisu, bo jak dotąd nigdy nie miałam czasu i wisiała wyprana w szafie, a teraz nie będzie na nią miejsca, więc przynajmniej się jej pozbyłam z domu, a może i przyniesie jakieś pieniążki ze sprzedaży, będzie na dzidzie :))

reklama
ja i bez ciąży nerwus jestem, a w ciąży to już masakra :)

no wlasnie ja tez strasznie sie wszystkim przejmuje i denerwuje nawet glupimi drobnostkami. az z nerwow zaczelam przygryzac wargi. :baffled:
musze sie jakos wyluzowac.

a samopoczucie mam w kratke sama ze soba sie mecze raz mi wesolo a raz przeplakalabym caly dzien. :sorry2:

leoparda daj znać jak poszło i obyś się nie denerwowała za bardzo bo złość i nerwy nie są dobrym doradcą a już na pewno nie służą dzidzi

a ja musze sie Wam pochwalic ze jutro zaczynam 15 tydzien i jestem haaaaaaaapy :)
Gratulacje! jak ten czas szybko mija:-D

no właśnie ni jak nie wychodzi, nie wiem co się dzieje...najwyżej będę bez suwaczka...
Piękny suwaczek
Wróciliśmy

6 cm długości
1 mm NT
2,9 mm kość nosowa
Ładnie sie rusza :)
obecny termin: 12 listopada :)
Gratuluję! Termin taki jak mój według ostatniego okresu!

Dziewczyny Kochane!!!
Niestety, ale muszę was opuścić, mojej fasolki już nie ma.
Życzę Wam szczęścia i pociech z Waszych kruszynek.
Bardzo mi przykro... Brak słów... Przytulam mocno i życzę wszystkiego dobrego.

Piękne imiona wybrałyście. Ja mam problem z imieniem dla chłopca. Dla dziewczynki - Gabrysia, Zuzia, Amelka, Marysia.

Madziek śliczny brzusio:-D

Dziewczyny Kochane!!!
Niestety, ale muszę was opuścić, mojej fasolki już nie ma.
Życzę Wam szczęścia i pociech z Waszych kruszynek.

Gosiu, strasznie mi przykro. Wiedz, ze wszystkie jestesmy z Toba myslami, choc pewnie malo ci to teraz pomoze. Moge sobie tylko wyobrazic co czujesz... odezwij sie czasem slonce, nie ustepuj w staraniach i sie nie poddawaj. Nic nie moglas zrobic, dbalas o siebie jak moglas, to sila wyzsza... Zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia i jak najszybszego nowego poczecia, ktore zdaje sie byc jedynym lekiem na strate dzidzi.
Sciskam mocno.....

Gosiu bardzo Ci współczuję :-(dla aniołka (*)

czasami nie mamy na nic wpływu życie toczy się swoim torem ....
ale wierzę że niedługo następna dzidzia zamieszka pod Twoim sercem:tak:
bardzo Ci tego życzę:tak:

reklama
pozostałym mamusiom gratuluję dobrych wiadomości
ja również miałam wczoraj usg
z moją dzidzią ok rośnie sobie serduszko bije
tylko mam wszystko bardzo spięte muszę więcej leżeć i więcej duphastonu ble
od wczoraj jestem na zwolnieniu dzisiaj ostatni dzień w pracy porobiłam sprawozdania i koniec
teraz zaczynam odpoczywać:blink:

Do góry