reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Wszystkie osoby jakie znam, ktore mialy na wlasnym slubie wiazanki z kalii, pokonczyly swoje małzenstwa. To sa kwiaty "pozegnalne" czyli mam na mysli pogrzeb. Nie polecam...
Ja własnie jestem juz po ślubie!! Wiazanke mialam w mikrofonie z żółtego storczyka z brazowymi środkami. Rozjasniony troszke eustomą, taki bialy kwiatek.

Czesc dziewczynki, ja wlasnie nadrabiam zaleglosci:) czytam i czytam. ale wy duzo piszecie co dzien:) Ja sie czuje wysmienicie poki co, brzuszek nie boli i byle dalej nie bolal, czuje sie tylko czasem troszke zmeczona i senna, ale tutaj u nas takie cisnienie niskie czesto, a przy moim niskim to juz w ogole chce sie spac:) Brzuszek po malu rosnie, czasem jest wiekszy, czasem mniejszy, zalezy od pory dnia:) poza tym czasem wychodzi jakby bardziej z lewej strony niz z prawej, ociupinke jakby bardziej sie wypina dol brzuszka z jednej strony, czy wy tez tak macie?

Co do powyzszego to sorki Moniu, ale nie sadze zeby rodzaj kwiatow mial cos do udanego malzenstwa. Kalie pieknie wygladaja z duza iloscia zieleni i nie sadze Natalunia, ze jesli sie na nie zdecydujesz, to moze ci to przyniesc pecha. Nie wierze zupelnie w takie zabobony. Przygotuj sobie taka wiazanke zeby pasowala do stylu sukni i najwazniejsze, podobala sie Tobie, niewazne co mama mowi, jedyne co nie wypada to moze gerbery:) Jak pojdziesz do kwiaciarni mozesz obejrzec tysiace propozyji w katalogach, z roznych kwiatow, na pewno cos wybierzesz.
Kwiaty w mikrofonie mnie osobiscie sie nie podobaja, moja przyjaciolka takie miala, nie jestem pewna jak wygladaly twoje ale jej wygladalo jak dlugi pal na koncu z kwiatkiem. Oczywiscie to rzecz gustu. Ja osobiscie wole tradycyjne wiazanki, z duza iloscia zieleni.

reklama
Gratulacje! Mój ślub 12 czerwca. A teraz imprez jak lodu! Wczoraj wieczor panienski Karoliny, za tydzien moj, za 2 tyg slub Karci a za 3 nasz. Ech :-)

Heh, to sie wytancujesz za wszystkie czasy. Zycze udanych imprez, i tych panenskich i weselnych:) Ja tez swoj slub mam za soba, wiem tez jaka to ulga bo tyle trzeba bylo zalatwiac, ale z checia przezylabym to jeszcze raz:)

buttrerfly serdecznie gratuluje,to swietnie ze wszystko w najlepszym porzadeczku :)

klaudzia trzymam kciuki i przynos dobre wiesci :)

a tak wogole to musze sie pochwalic bo dzis czulam moja fasolinke dwa razy w ciagu dnia :)))))
ide spac bo jestem padnieta
dobranoc kochane listopadoweczki

Najważniejsze, że dostał za swoje :cool2:

Odnalazłam swój smak: lody nestle sorbet cytrynowy! Lody są kwaskowate (wprawdzie nei sorbet, ale tak napisali) i są świetne! Zjadłam wczoraj sama cały litr :zawstydzona/y: poleciła to kobieta w ciąży, która sama stała przy lodówce i wybierała lody w sklepie :-D

Kurde, teraz mi smaka narobilas na te lody:) Mniami:) Nie sadze, zebym tu u nas takie dostala, ale sprawdze w polskim sklepie jutro:) Tez chce mi sie ciage kwasnego, niegazowanymi napojami ciezko mi sie juz napic, wystarczaly na poczatku, teraz chce czegos zimnego z babelkami:) Tez tak macie? Moze jakies pomysly jak zaspokoic pragnienie?

Czesc Cioteczki

A ja juz za kilka godzin zobacze po raz pierwszy mojego aniolka :-):-) Ale sie ciesze! Wszystkim sie chwale dookola... glupol ze mnie... :-)

Powodzenia i przyjemnych wrazen Klaudzia:) Na pewno wszystko bedzie dobrze. Wiem, jak bardzo czekasz na to usg i jak bardzo moze ono uspokoic. Choc ja znow sie martwie czy na pewno wszystko okej i co bedzie dalej... Trzymam kciuki.

Wszystkiego Najlepszego dla Wszystkich Mamuś :-)

tulipankis.jpg

Do gina idę w czwartek, już nie mogę się doczekać, bo na pewno usg mi zrobi i dziecko zobaczę:-) Chcę, żeby mąż był przy badaniu, bo wtedy jak zobaczy maleństwo to będzie przeżywał ciąże podobnie do mnie:tak:-tak mi sie wydaje.

madziek jak najbardziej polecam zabranie męża ze sobą :tak:
nie znam przypadku żeby to komuś zaszkodziło
wręcz przeciwnie bardzo zbliża i czasami pomaga:tak:napewno będzie wzruszony:tak:

Meliskę poleciła mi moja kuzynka która od 2mscy jest mamą :tak: Powiedziała, żebym jedną dziennie wieczorem sobie wypiła, bo podobno jej lekarz też poradził. I miętową herbatę też można pić w ciąży, dobrze działa na dziecko jak i na nas.

Teściowa dała mi dzisiaj pudełko lodów, właśnie otworzyłam i po prostu niebo w gębie!!! Carte Dor - wiśniowe. Pyyyyycha

czasami lekarze zapisują relanium w szpitalach często ciężąrnym serwują:-D i wtedy kiedy faktycznie są wskazania myślę że lepiej wypić meliskę jśli można oczywiście
ale uważam że to i tak sprawa indywidualna każda kobieta jest inna inaczej przechodzi okres ciąży

co do lodów od teściowej
ja od swojej bym nie zjadała:-Dale fajnie że masz taką teściową:tak:

reklama
Do góry