laparada
Fanka BB :)
ja się czuję fatalnie. wczoraj cały wieczór przepłakałam... ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
laparda co się dzieje?? Możemy jakoś pomóc??ja się czuję fatalnie. wczoraj cały wieczór przepłakałam... ehh
tak... możecie odstrzelić mojego partnera![]()
Kasiiiula uważaj, żebyś się bardziej nie przeziębiła! a czemu idziecie na weselicho w środku tygodnia ? ja wiem, że jutro Boże Ciało, ale i tak dla mnie dziwne. słyszałam o weselach w piątek, ale o środzie to pierwszy raz słyszę :-)
Mary ja wczoraj mialam takie wachania nastroju ze masakra..oberwalo sie mojemu m i corce bo co nie zrobili to bylo zle a jeszcze Maja psocila niemozliwie i juz sie powoli zalamuje co z nia bedzie bo tak strasznie rozrabia:-(A ja dzisiaj zmienność nastrojów obserwuję
Obudziłam się w świetnym humorze bo wolne dzisiaj, po czym do szału doprowadził mnie fakt, że mój Ł nieproszony wbił za wcześnie jajka na patelnie, potem były łzy bo przecież "on mnie nie słucha"... no i wreszcie umiarkowało się trochę jak poprzytulał
Mówię Wam - Ci nasi faceci łatwo z nami nie mają...
Zaraz pod prysznic a później nawet nie zorientuję się kiedy dzień minie bo wybieram się do miasta (mieszkam w małej wiosce) co oznacza 25min spacer na autobus, 20 min jazdy, no i kursy po mieście - to basen, to sprawy w socialu załatwić - pazercy zabrali mi kasę z chorobowego jak miałam problemy z plecami i teraz muszę papiery tam donieść żeby mi oddali. Coś mi się wydaje że uruchomili taką utrudnioną procedurę licząc na to, ze komuś nie będzie się chcialo załtwiać i zostanie im w kieszeni...![]()