reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

No i dół, bo nie ma kto jej jutro ze szpitala odebrać (a cała jej rodzina z którą mieszka ma auta i czas):baffled: nie dość tego dzwonią co chwilę jakie kosmetyki kupić:baffled::baffled::baffled::baffled:

wiesz co dziunka dziwne to wszystko..,a co z jej mężem?

MARTOLINKA to byś się nadała do mojego Jaśka on też pobudka o 6 i gotowy do działania, a ja w tym czasie przyciełabym jeszcze komara.

bez przesady:tak: ja tak do 8 lubie pospac, ale jak sie rano za bardzo rozbudze przy wstawaniu do młodego , czy siusi to potem juz nie moge zasnac... najczesciej nie otwieram oczu do końca i udaje , ze na pół śpie i czasem to działa:tak:;-)
No i poszłam , pocałowalam klamke , kasa dzis nieczynna:baffled:

reklama
dziewczyny za godzin jedziemy z P. obejrzec dom ktory bedziemy od 2 wynajmowac. ja widzialam go tylko na zdjeciu - ogrodek, kuchnie i salon, ale w srodku nie bylam. a powiedzialam P. ze bylam i na tej podstawie zdecydowalismy sie go wziasc. altrenatywa dla tego domu bylo nowy apartament na drugim pietrze w ciapatowej dzielnicy z meczetem za oknem. no wiec sama zdecydowalam "w ciemno" o tym domu i teraz sie modle zeby lazienka i sypialnie były ładne. albo przynajmniej zadbane i bez zadnych "angielskich udziwnien" typu zielona wanna :p

ANAdri to powodzenia kciuki zaciśnię.

DZIUNKA GRATULACJE DLA BRATOWEJ. Ale sytuacja koszmarna jak to nie ma jej kto odebrać a gdzie mąż, ojciec, teść ???

DZiunka, dobrze, że bratowa urodziła wreszcie ZDROWE dziecko bo coś nie tak z tego co pamiętam było z tymi wodami i w ogóle?!?! A jak sam poród? Pytam bo ja na powrót porodami się interesuję bo już nie całe 3 miesiące mi zostały!!
Cleo Ty to się masz z tym dojeniem :) Pamiętasz, że mam Twojego pilota? :)
Andari, trzymam kciuki :)

A my jutro mamy urodzinki :) Dla rodziny robimy w niedzielę.

Dziunka super ze bratowa urodzila!! :) i co pewnei ty masz ją odebrac ?? :) fajna rodzine macie przynajmniej nie jest nudno :D

Anadri mam nadzieje ze wszystko bedzie ok !! :)

ja wstałam ale Kawki jeszcze nie piłam nie ma kto zrobic haahhaa ;P wczoraj maz bez obiadu zmiekł wiec mu cos dzis zrobie a niech ma ;-)
kurcze musze wczesniej klasc sie spac :/ a nie przed 1 ;/ bo pozniej ledwo wstaje z rana eh .......

Dziunka co przeze mnie hhehehehe To ty po nocach łazienke sprzątasz, ja nie mam z tym nic wspólnego. Poza tym miło spedziłam wieczór. Dzieki, trzeba to czesciej powtarzac ;-)
No i ogromne gratulacje dla bratowej A, no w końcu urodziła ;-)

Cleo głodnemu chleb na myśli hehehehhehehe. Trzeba sobie jakoś życie umilic hihihi

Ah fryzjer dopiero od 13.30 przyjmuje wiec niedługo lece, mam nadzieje ze wróce z czymś fajnym na glowie.

Dziunka gratulacje dla bratowej

co do odbioru jej ze szpitalu ja na Twoim miejscu bym odmowila skoro piszesz ze wszystcy z ktorym mieszka maja i czas i auto bez jaj ile mozna sie kims wyslugiwac????????????ta cala sytuacja z Twoja bratowa to dla mnie jakas paranoja..

Anadri daj znac jak tam domek:-)

reklama
Hej dziewczynki ;D
Ja jakas wypoczęta :-)
Mały wczoraj zasnął 20.20 ok 24 obudził nas na jedzonko ale zjadł tylko 80 ml, potem ok 1 godziny wrzask....tak wrzeszczał bardzo mało razy w życiu swoim, myslę sobie co za cholera, potem myslę zęby pewnie, Boże jak bidulek chwilę krzyczał, cos musiało go mocno zaboleć. Męża pognałam po Ibum jednak mały wypił tylko z 1ml i resztę nie chciał, ale utuliłam go i z przerwami na jedzenie pospał do 9.30 :tak:
Rano zaglądam do pysia i dwójka prawa pękła, byłam w nocy pewna ze to chodzi o pękające dziąsełko, bo tylko wtedy w nocy tak płacze, ale już z głowy :tak: Ta dwójka wyszła nam bardzo szybko, niedawno ledwo widoczna, jeszcze wczoraj patrzyłam ze jest dalekooo do wyjscia a dziś taka niespodzianka ;-) Ciekawe czy druga 4 nam już wyszła???
Mały usnął mi znowu 2 godzinki po wstaniu więc mam czas na to i owo :tak: Spi juz godzinkę Dziś chyba kolege z Olim odwiedzimy, on uwielbia dzieci :tak:

Andari trzymam kciuki, mamm nadzieje ze bedziecie domkiem zachwyceni!!!!

Do góry